Cele mai citite
 


Măşti chirurgicale gratuite, distribuite în Gara de Nord
duminică, 8 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Călătorii care pleacă, sâmbătă, din Gara de Nord Bucureşti către Sinaia/Braşov şi Iaşi vor primi gratuit măşti chirurgicale, precum şi o sticluţă cu spirt sau un săpun pentru curăţarea mâinilor şi un set de reguli simple pentru prevenirea infectării cu virusul A/H1N1.
Acţiunea de sâmbătă are drept motiv faptul că, zilnic, mii de oameni din diferite oraşe pleacă sau vin spre Capitală, aglomeraţia favorizând expunerea la diferite afecţiuni virale, inevitabile în perioada anotimpului rece.

Măştile chirurgicale care vor fi distribuite sunt de unică folosinţă, din material neţesut, cu trei pliuri, cu inserţie metalică şi cu elastic, fiind destinate
protecţiei împotriva viruşilor şi bacteriilor.

Acţiunea de la Gara de Nord este un eveniment organizat de firma Sensiblu.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Operaţii gratuite pentru copiii cu malformaţii cardiace, în cadrul unui proiect de specializare a medicilor O sută de copii cu malformaţii cardiace vor fi operaţi gratuit la Iaşi, iar 75 de medici şi 160 de asistente din spitale ieşene vor fi specializaţi în cardiologie pediatrică, toate acestea fiind posibile în cadrul unui proiect derulat cu fonduri europene.
Iaşi: Încă o persoană diagnosticată cu virusul A/H1N1 Autorităţile sanitare ieşene susţin că au primit confirmarea unui nou caz de îmbolnăvire cu virusul gripal A/ H1N1, un contact al uneia dintre studentele practicante, transmite corespondentul AGERPRES.
Iaşi: Consultaţii şi testări gratuite pentru depistarea cancerului de col şi de sân Preşedintele Fundaţiei "Renaşterea", Mihaela Geoană, a prezentat luni la Iaşi programul intitulat "Unitatea Mobilă de Diagnostic - Renaşterea", care oferă investigaţii medicale gratuite pentru sân şi col uterin, în cadrul proiectului SALVA "Şansa la viaţa activă".
Iaşi: O femeie în vârstă de 29 de ani, infectată cu virusul A/H1N1, a decedat O femeie în vârstă de 29 de ani din oraşul Târgu-Frumos, internată la Spitalul ''Sf. Spiridon'' din Iaşi, a decedat la sfârşitul săptămânii trecute în urma unor multiple complicaţii în starea de sănătate, unele dintre acestea cauzate de infectarea cu virusul gripei noi, potrivit reprezentanţilor Direcţiei...
UPDATE Iaşi: O femeie în vârstă de 29 de ani, infectată cu virusul A/H1N1, a decedat O femeie în vârstă de 29 de ani din oraşul Târgu-Frumos, internată la Spitalul ''Sf. Spiridon'' din Iaşi, a decedat la sfârşitul săptămânii trecute în urma unor multiple complicaţii în starea de sănătate, unele dintre acestea cauzate de infectarea cu virusul gripei noi, potrivit reprezentanţilor Direcţiei...
Iaşi: Medici români şi americani operează gratuit persoane cu diferite forme de cancer O echipă de medici americani şi ieşeni efectuează, până pe 12 februarie, intervenţii chirurgicale cranio-faciale, beneficiarii fiind 14 persoane cu diverse forme de cancer, formaţiuni tumorale sau malformaţii faciale.