Cele mai citite
 


Argeş: Suspiciuni de gripă nouă în cinci noi cazuri
duminică, 8 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
În cazul a cinci persoane din judeţul Argeş există suspiciuni de gripă nouă, probele recoltate de la pacienţi fiind trimise la Institutul Cantacuzino din Bucureşti pentru analize, a anunţat vineri directorul coordonator al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Argeş, doctor Anca Alexandrescu, transmite corespondentul AGERPRES.
'Sunt trei cazuri de ieri (joi - n.r.) şi două de astăzi. Aşteptăm rezultatele analizelor pentru a stabili dacă se confirmă prezenţa virusului A/H1N1', a declarat doctorul Anca Alexandrescu.

În schimb, analizele au infirmat suspiciunile de gripă nouă în cazul unei tinere de 22 de ani din Piteşti, întoarsă recent din Marea Britanie. Potrivit reprezentanţilor DSP Argeş, tânăra a prezentat simptome specifice infectării cu virusul A/H1N1 la o zi după revenirea în ţară, pe 4 noiembrie, fiind internată în secţia de boli infecţioase a Spitalului Judeţean Argeş.

În judeţul Argeş au fost confirmate, de la începutul anului, şase cazuri de gripă nouă, două dintre acestea fiind depistate în ultima săptămână. Este vorba de un adolescent de 15 ani, întors dintr-o excursie în Israel, şi o femeie de 31 de ani, angajată a unei societăţi cu capital străin din Piteşti, care îşi vizitase recent familia din Franţa.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Argeş: Tănără revenită din Marea Britanie, suspectă de gripă nouă O tânără de 22 de ani din Piteşti, care a revenit recent din Marea Britanie, este suspectă de gripă nouă, rezultatele analizelor urmând să fie primite în cursul zilei de joi, de la Institutul Cantacuzino din Bucureşti.
Argeş: S-au confirmat suspiciunile de gripă nouă în cazul unei franţuzoaice Analizele de laborator au confirmat suspiciunile infectare cu virusul A/H1N1 în cazul unei femei de 31 de ani, cu cetăţenie franceză, angajată a unei societăţi cu capital străin, care prezenta simptome specifice gripei noi, transmite corespondentul AGERPRES.
Argeş: Suspiciuni de gripă nouă în cazul unei franţuzoaice O femeie de 31 de ani cu cetăţenie franceză, care a prezentat simptome specifice gripei noi, se află sub supraveghere medicală, rezultatele analizelor, aşteptate marţi, urmând să confirme sau să infirme diagnosticul, transmite corespondentul AGERPRES.
Argeş: Măsuri de prevenire a răspândirii noului virus gripal Autorităţile judeţene au stabilit, marţi, o serie de măsuri de prevenire a răspândirii virusului A/H1N1 în Argeş, după ce un adolescent a fost depistat cu gripă nouă, iar o femeie de cetăţenie franceză este suspectă de aceeaşi boală, transmite corespondentul AGERPRES.
Galaţi: Alte trei cazuri confirmate de gripă nouă Alte trei cazuri de îmbolnăvire cu gripa nouă au fost confirmate, în scris, miercuri, în judeţul Galaţi, de Institutul Cantacuzino de la Bucureşti.
Argeş: Adolescent diagnosticat cu gripă nouă Un adolescent de 15 ani din Piteşti, întors recent dintr-o călătorie în Israel, a fost diagnosticat cu gripă nouă, fiind trimis la Institutul de Boli Infecţioase 'Matei Balş' din Bucureşti, transmite corespondentul AGERPRES.