Cele mai citite
 


Rusia trimite 23 de tone de medicamente, dar şi echipe medicale în Nicaragua
duminică, 8 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Rusia a trimis 23 de tone de medicamente şi echipe medicale în Nicaragua, pentru a ajuta această ţară să combată urmările uraganului care a măturat litoralul din Caraibe, a anunţat, vineri, Ministerul rus de Externe, citat de EFE.
În total, Moscova a trimis către ţara din America Centrală un ajutor în valoare de 300.000 de dolari, a afirmat Andrei Nesterenko, purtătorul de cuvânt al diplomaţiei ruse.

Ajutorul umanitar va fi repartizat între zece centre medicale din Managua.

Furtunile puternice produse de uragan au măturat coasta Nicaraguei, lăsând în urmă o persoană dispărută, mii de oameni afectaţi de evenimentul meteorologic, sute de case distruse şi alte pagube materiale care nu au fost cuantificate.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Rusia trimite un nou convoi umanitar în estul Ucrainei, al 12-lea la număr; armata ucraineană invocă o 'provocare' Moscova a trimis marţi un nou convoi 'umanitar' pentru populaţia din Donbas, zonă minieră din estul Ucrainei ce include regiunile Lugansk şi Doneţk - fiefuri ale separatiştilor proruşi - unde, în ajun, cabinetul de miniştri de la Kiev a instituit regim de situaţie de urgenţă, ca urmare a recrudescenţei...
Rusia: 21 de studenţi străini 'în stare critică' după un incendiu într-un cămin la Moscova Douăzeci şi unu de studenţi străini se aflau joi în 'stare critică' dintr-un total de 43 de persoane rănite, după un incendiu izbucnit într-un cămin universitar din Moscova, a indicat pentru AFP o purtătoare de de cuvânt a autorităţilor municipale.
Rusia şi Crucea Roşie vor să livreze cât mai curând ajutorul umanitar în Ucraina (diplomaţia rusă) Moscova şi Comitetul Internaţional de Cruce Roşie (CICR) sunt hotărâte să rezolve orice probleme rămase şi să înceapă să livreze ajutor umanitar în estul Ucrainei răvăşit de război cât mai curând posibil, a anunţat marţi MAE rus, citat de agenţia de presă RIA Novosti.
Rusia interzice importurile de păsări din Germania, de teama contaminării cu dioxină Moscova, 25 ian /Agerpres/ - Rusia a interzis temporar importurile de păsări de curte din Germania, din cauza riscurilor de contaminare cu dioxină, a anunţat marţi şeful adjunct al serviciilor veterinare ruse, Nikolai Vlassov, citat de agenţia RIA Novosti.
Rusia, încă o ţară europeană care a adoptat o lege antifumat Moscova, 25 feb /Agerpres/- După ce preşedintele rus, Vladimir Putin, a promulgat luni o lege ce interzice fumatul în locurile publice, care va intra treptat în vigoare începând din luna iunie, Rusia se alătură altor state europene care au restricţionat consumul de tutun, relatează agenţia EFE.
Rusia, ţara cu cel mai mare număr de fumători din lume /OMS/ Moscova, 9 nov /Agerpres/ - Rusia are cel mai mare număr de fumători din lume, indică un raport al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii prezentat marţi Ministerului rus pentru sănătate publică şi dezvoltare socială.