Cele mai citite
 


MS: 50 de cazuri de îmbolnăviri cu gripa nouă în ultimele 24 de ore
sâmbătă, 7 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 7 nov /Agerpres/ - Totalul cazurilor de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 confirmate în Romania până sâmbătă la ora 12.00 este de 847, potrivit Ministerului Sănătăţii (MS).
În perioada 6 noiembrie ora 12.00 - 7 noiembrie ora 12.00 au fost înregistrate 50 de noi cazuri în judeţele: Argeş (1), Bacău (4), Bihor (2), Botoşani (6), Braşov (1), Constanţa (1), Dolj (2), Galaţi (6), Giurgiu (2), Iaşi (2), Mehedinţi(5), Mureş (2), Prahova (3), Sibiu (1), Vaslui (1), Vâlcea (1) şi municipiul Bucureşti (10).
La această dată, pe teritoriul României, se află sub tratament specific pentru gripa A/H1N1 un număr de 362 de persoane.
În urma confirmării de cazuri cu gripa A/H1N1 în colectivităţi şcolare în ultimele 24 ore şi în funcţie de investigaţiile epidemiologice care s-au realizat, s-a luat decizia suspendării cursurilor şcolare pentru şapte zile în judeţul Mehedinţi la Şcoala nr.11 din Turnu Severin - clasa VII C şi în judeţul Bihor la Liceul 'Don Orione' din Oradea - clasa X D, mai informează MS.
De asemenea, în Galaţi se suspendă începând din data de 6 noiembrie cursurile la Grupul Şcolar 'Radu Negru' - unde sunt 4 cazuri confirmate în 3 clase diferite, iar din data de 5 noiembrie, la iniţiativa conducerii Universităţii 'Dunărea de Jos', s-au suspendat cursurile Facultăţii de Ştiinţe Economice pentru şapte zile, existând un singur caz confirmat. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Doze de vaccin împotriva A/H1N1 livrate până pe 30 noiembrie Următoarele cinci transporturi de vaccin gripal pandemic vor pleca, în cursul zilelor de vineri şi sâmbătă, către Direcţiile de Sănătate Publică judeţene din zonele de centru, vest şi est ale ţării, urmând ca, până pe 30 noiembrie, să fie livrate în teritoriu toate cele 1.340.000 de doze de vaccin Cantgrip...
Ministerul Sănătăţii: 39 de noi cazuri de gripă A/H1N1, confirmate în ultimele 24 de ore Bucureşti, 8 nov /Agerpres/ - În ultimele 24 de ore au fost confirmate 39 de noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1, a informat, duminică, Ministerul Sănătăţii.
MS a pus în dezbatere publică proiectul privind înfiinţarea serviciilor regionale de ambulanţă Ministerul Sănătăţii a pus în dezbatere publică, până pe 22 septembrie, proiectul de hotărâre de guvern privind înfiinţarea serviciilor regionale de ambulanţă.
Ministerul Sănătăţii va organiza concursul de rezidenţiat în 23 noiembrie Ministerul Sănătăţii va organiza pe 23 noiembrie concurs de intrare în rezidenţiat pe post şi rezidenţiat pe loc în domeniile medicină, medicină dentară şi farmacie, informează Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti.
Comitet de criză la Ministerul Sănătăţii pentru gripa A/H1N1 Comitetul de coordonare al Ministerului Sănătăţii pentru gripa nouă se reuneşte luni pentru a analiza măsurile ce se impun pentru prevenirea răspândirii virusului A/H1N1, în contextul evoluţiilor din ultimele zile.
ANOFM: Peste 7.300 locuri de muncă vacante la nivel naţional, în perioada 10 - 16 februarie Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) are în evidenţă 7.380 locuri de muncă vacante pentru perioada 10 - 16 februarie, cu 1.211 mai multe decât în precedentele şapte zile, se arată într-un comunicat al ANOFM, transmis vineri AGERPRES.