Cele mai citite
 


Franţa anunţă opt noi decese legate de gripa A/H1N1
sâmbătă, 7 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Paris, 7 nov /Agerpres/ - Autorităţile sanitare din Franţa au anunţat sâmbătă opt noi decese legate de gripa A/H1N1 în această ţară, transmite AP.
'De la ultimul buletin epidemiologic din 3 noiembrie, opt noi decese atribuite virusului A/H1N1 2009 au fost semnalate', a indicat Institutul de supraveghere sanitară, într-un comunicat emis sâmbătă, precizând că victimele sunt persoane care prezentau deja factori de risc.

'Creşterea numărului de decese şi înmulţirea cazurilor grave sunt paralele cu intensificarea circulaţiei virusului A(H1N1) 2009, constatată în ultimele trei săptămână', se menţionează în comunicat.

În total, în Franţa s-au înregistrat 30 de decese legate de gripa A/H1N1 de la debutul epidemiei, iar 155 de pacienţi au fost spitalizaţi cu simptome severe de gripă.AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gripa A/H1N1 în Franţa: se înmulţesc cazurile grave, bilanţul ajunge la 68 de morţi Epidemia de gripă A/H1N1 se accelerează în Franţa, unde 22 noi decese au fost înregistrate în decurs de o săptămână, ridicând numărul total al morţilor la 68 în Franţa metropolitană /Franţa fără departamentele şi teritoriile de peste mări/, a anunţat joi ministrul sănătăţii, Roselyne Bachelot, informează...
Gripa A/H1N1: 16 cazuri mortale în Kuweit Două noi decese provocate de gripa A/H1N1 au fost înregistrate în Kuweit, ceea ce creşte la 16 numărul cazurilor mortale provocate de această boală în emiratul din regiunea Golfului, a anunţat joi o sursă oficială, informează AFP.
Turcia: patru decese de gripa A/H1N1, 15 morţi în total Patru persoane au decedat miercuri din cauza virsului A/H1N1, ceea ce ridică la 15 numărul total al morţilor de noua gripă în Turcia, a anunţat Ministerul Sănătăţii din această ţară, citat de AFP.
Gripa A/H1N1, aflată în scădere, a provocat moartea a 14.142 de persoane /OMS/ Gripa pandemică A/H1N1, aflată în scădere, a provocat moartea a cel puţin 14.142 de persoane în lume de la apariţia sa în Mexic în martie/aprilie 2009, potrivit ultimului bilanţ publicat vineri de Organizaţia Mondială a Sănătăţii /OMS/ la Geneva, relatează AFP.
MS: Încă 16 cazuri de gripă A/H1N1 şi trei decese În ultimele 24 ore au fost înregistrate 16 cazuri noi de gripă A/H1N1 şi trei decese, la persoane cu afecţiuni cronice, a anunţat joi Ministerul Sănătăţii.
Ministerul Sănătăţii: 81 de cazuri noi de gripă A/H1N1 şi două decese Bucureşti, 16 dec /Agerpres/ - În ultimele 24 de ore au fost confirmate 81 de cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 pandemic şi s-au înregistrat două decese la persoane cu boli asociate, a informat, miercuri, Ministerul Sănătăţii. Astfel, numărul deceselor a ajuns la 27.