Cele mai citite
 


Vaslui: Trei noi cazuri de gripă A/H1N1
duminică, 8 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Vaslui, 8 nov /Agerpres/ - Institutul Cantacuzino a confirmat duminică existenţa a noi cazuri de gripă nouă în judeţul Vaslui la trei elevi de clasa a XII-a, unul de la Colegiul 'Gheorghe Roşca Codreanu' din Bârlad şi doi de la Grupul Şcolar Industrial 'Ştefan Procopiu' din Vaslui.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Vaslui, Mihaela Vlada, cei trei elevi se află momentan internaţi în spital unde urmează tratament specific.
'Direcţia de Sănătate Publică şi Inspectoratul Şcolar Judeţean au decis suspendarea cursurilor la clasele din care provin cei trei elevi. De asemenea, a fost demarată o anchetă epidemiologică, contacţii urmând să fie izolaţi în vederea evitării răspândirii virusul', a declarat Mihaela Vlada.
În judeţului Vaslui au fost confirmate în cursul acestei săptămâni, încă trei cazuri de gripă nouă, bolnavii afându-se sub tratament. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dâmboviţa: Cinci noi cazuri de gripă A/H1N1, confirmate în judeţ Cinci noi cazuri de gripă nouă au fost confirmate, vineri, în judeţul Dâmboviţa, la trei elevi, un profesor şi un tânăr de 23 de ani, informează Direcţia de Sănătate Publică (DSP).
Vaslui: Încă cinci cazuri de gripă A/H1N1 confirmate în judeţ Institutul Cantacuzino din Bucureşti a confirmat, marţi, încă cinci cazuri de gripă nouă la pacienţi din judeţul Vaslui.
Mureş: Încă două cazuri de gripă nouă la Sighişoara Directorul coordonator adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică Mureş, dr. Ovidiu Fărcaş, responsabil cu problema cazurilor de gripă A/H1N1, a declarat, luni, că Institutul Cantacuzino a confirmat două noi cazuri de gripă nouă la Sighişoara.
Dâmboviţa: Şapte noi cazuri de A/H1N1 Şapte noi cazuri de gripă A/H1N1 au fost confirmate în ultimele 24 de ore, la nivelul judeţului Dâmboviţa, a anunţat, miercuri, Direcţia de Sănătate Publică (DSP).
Iaşi: Noi cazuri de gripă A/H1N1 Autorităţile sanitare ieşene au decis suspendarea cursurilor la una din clasele a V-a de la Colegiul Naţional, după ce doi elevi au fost confirmaţi ca fiind infectaţi cu noul virus gripal A/H1N1.
Ministerul Sănătăţii: 39 de noi cazuri de gripă A/H1N1, confirmate în ultimele 24 de ore Bucureşti, 8 nov /Agerpres/ - În ultimele 24 de ore au fost confirmate 39 de noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1, a informat, duminică, Ministerul Sănătăţii.