Cele mai citite
 


Ministerul Sănătăţii: 39 de noi cazuri de gripă A/H1N1, confirmate în ultimele 24 de ore
duminică, 8 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bucureşti, 8 nov /Agerpres/ - În ultimele 24 de ore au fost confirmate 39 de noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1, a informat, duminică, Ministerul Sănătăţii.
În acest fel, numărul total al cazurilor înregistrate până în acest moment în România a ajuns la 882.
Dintre cei 39 de noi bolnavi zece sunt în Botoşani, opt la Galaţi, cinci la Suceava, câte trei la Bacău şi la Vaslui, două cazuri la Maramureş, Mehedinţi, Neamţ, Prahova şi câte unul în Argeş şi Cluj.
Potrivit Ministerului Sănătăţii, începând de luni cursurile vor fi reluate în următoarele şcoli din Iaşi: Liceul Agricol, Colegiul Naţional M. Sadoveanu, Grupul Şcolar Economic de Turism - corp A şi corp B.
Totodată, vor fi reluate cursurile la Şcoala Generală din Filiaşi judeţul Dolj, Liceul Militar Câmpulung Moldovenesc judeţul Suceava, Colegiul Naţional Ferdinand I din Bacău.
În Bucureşti vor fi reluate cursurile la Şcoala generală nr. 147 şi Şcoala generală nr. 153, unde în urmă cu o săptămână fuseseră depistate cazuri de infectare cu virusul gripal A/H1N1. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Noi cazuri de gripă A/H1N1 93 de noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 au fost confirmate în ultimile 24 de ore, numărul total al cazurilor confirmate înregistrate până sâmbătă, ora 12,00, fiind de 1849, informează Ministerul Sănătăţii.
Ministerul Sănătăţii: 25 de noi cazuri de gripă A/H1N1 în decurs de 6 ore Duminică între orele 12.00 şi 18.00 au mai fost confirmate 25 de cazuri de infectare cu virusul gripal A/H1N1, informează Ministerul Sănătăţii.
MS: Patru noi cazuri de gripă A/H1N1 şi un deces, în ultimele 24 de ore Patru noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic şi un deces au fost înregistrate în ultimele 24 ore, informează Ministerul Sănătăţii, printr-un comunicat transmis, marţi, AGERPRES.
Noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 confirmate În ultimele 24 de ore au fost confirmate 82 de cazuri noi de gripă cu virus pandemic A/H1N1, totalul cazurilor înregistrate până în prezent în România ajungând la 3.194, a anunţat luni Ministerul Sănătăţii.
MS: 50 de cazuri de îmbolnăviri cu gripa nouă în ultimele 24 de ore Bucureşti, 7 nov /Agerpres/ - Totalul cazurilor de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 confirmate în Romania până sâmbătă la ora 12.00 este de 847, potrivit Ministerului Sănătăţii (MS).
Ministerul Sănătăţii: 77 de noi cazuri de gripă în ultimele 24 de ore 77 de noi cazuri noi de gripă cu virusul A/H1N1 pandemic au fost confirmate în România, în ultimile 24 de ore, informează Ministerul Sănătăţii.