Cele mai citite
 


Reîncep cursurile pentru elevii din învăţământul primar şi copiii de grădiniţă
marţi, 10 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Elevii din învăţământul primar şi copiii din învăţământul preşcolar se întorc de luni la cursuri, în şcoli şi grădiniţe.
Cursurile vor fi reluate luni şi în unităţile de învăţământ în care au fost depistate cazuri de îmbolnăvire cu gripa A/H1N1.

Potrivit Ministerului Sănătăţii, este vorba despre Liceul Agricol, Colegiul Naţional M. Sadoveanu, Grupul Şcolar Economic de Turism - din Iaşi; Şcoala generală din Filiaşi judeţul Dolj; Liceul Militar Câmpulung Moldovenesc din judeţul Suceava; Colegiul Naţional Ferdinand I din Bacău.

În Bucureşti vor fi reluate cursurile la Şcoala generală nr. 147 şi Şcoala generală nr. 153, unde în urmă cu o săptămână fuseseră depistate cazuri de infectare cu virusul gripal A/H1N1.

Elevii de clasele I - IV şi copiii care merg la grădiniţă vor avea următoarea vacanţă în perioada 19 decembrie - 3 ianuarie 2010.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Măşti de protecţie, dezinfecţie în şcoli - măsuri ale autorităţilor împotriva gripei A/H1N1 Autorităţile locale ale Capitalei au luat în această săptămână măsuri de protecţie pentru prevenirea îmbolnăvirii cu virusul A/H1N1, în urma anunţurilor făcute de Ministerul Sănătăţii şi a dispoziţiilor Administraţiei Spitalelor din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, după ce au fost confirmate...
Ministerul Sănătăţii: 39 de noi cazuri de gripă A/H1N1, confirmate în ultimele 24 de ore Bucureşti, 8 nov /Agerpres/ - În ultimele 24 de ore au fost confirmate 39 de noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1, a informat, duminică, Ministerul Sănătăţii.
Bacău: CJ a adresat o "plângere prealabilă" Ministerului Sănătăţii privind reducerea numărului de paturi în spitalele judeţului Consiliul Judeţean (CJ) Bacău, sub semnătura preşedintelui instituţiei, social-democratul Dragoş Benea, a adresat joi o "plângere prealabilă" către Ministerul Sănătăţii prin care reclamă că, în baza unui ordin de ministru publicat în Monitorul Oficial la finele lunii martie, au fost reduse cu 102 paturi...
Ministerul Sănătăţii: 25 de noi cazuri de gripă A/H1N1 în decurs de 6 ore Duminică între orele 12.00 şi 18.00 au mai fost confirmate 25 de cazuri de infectare cu virusul gripal A/H1N1, informează Ministerul Sănătăţii.
Bacău: Drumuri închise, cursuri la şcoli suspendate, dar nu s-au mai înregistrat victime omeneşti Ninsoarea din ultimele 48 de ore, care a făcut, în unele zone, ca stratul de zăpadă să depăşească chiar 50 de cm, a impus autorităţilor închiderea a patru tronsoane de drumuri naţionale care tranzitează judeţul Bacău, precum şi a unor porţiuni de pe şapte drumuri judeţene.
Pacienţii infectaţi cu virusul gripal A/H1N1 înregistrează o evoluţie favorabilă Bucureşti, 10 iunie /Agerpres/ - Pacienţii internaţi la Institutul Naţional de Boli Infecţioase "Matei Balş", infectaţi cu virusul gripal A/H1N1, înregistrează o evoluţie favorabilă, se arată într-un comunicat postat pe site-ul Ministerului Sănătăţii.