Cele mai citite
 


Mehedinţi: Cursuri suspendate la o şcoală din Drobeta
marţi, 10 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Autorităţile medicale şi şcolare din judeţul Mehedinţi au hotărât suspendarea, începând de luni, a cursurilor unei clase a VII-a de la Şcoala generală nr.14 din Drobeta-Turnu Severin, ca urmare a îmbolnăvirii a trei elevi cu virusul A/H1N1.
Şeful Inspectoratului Şcolar al judeţului Mehedinţi, Emil Mirică, a declarat pentru AGERPRES că decizia respectivă este luată pentru şapte zile, iar, dacă în unitatea de învăţământ afectată se vor mai înregistra astfel de cazuri la un număr consecutiv de trei clase, aceasta îşi va închide temporar porţile.

'Toţi elevii vor fi supuşi, în cursul zilei, unor examene epidemiologice. Dacă se va identifica un nou caz de infestare cu gripă porcină, vom lua măsurile corespunzătoare', a precizat Mirică.

În ultimele două zile ale săptămânii, toate sălile de curs ale Şcolii Generale nr. 14 au fost dezinfectate.

Virusul A/H1N1 a fost depistat vineri, 6 noiembrie, la o elevă al cărei tată s-a întors la începutul lunii noiembrie din Spania şi a mai fost transmis, în forme uşoare, familiei, iar de la fetiţa acestora la alte două eleve.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Alte două cazuri de persoane infectate cu virusul A/H1N1 Drobeta Turnu Severin, 7 nov /Agerpres/ - Rezultatele medicale sosite de la Institutul Cantacuzino din Bucureşti au confirmat, sâmbătă, alte două cazuri de persoane infestate cu virusul A/H1N1 în Drobeta Turnu Severin, a declarat pentru AGERPRES directorul adjunct pe probleme epidemiologice al Direcţiei...
Mehedinţi: Măsuri de prevenire a contaminării cu virusul A/H1N1 În unităţile spitaliceşti din judeţul Mehedinţi au fost luate măsuri corespunzătoare de prevenire a extinderii virusului gripei A/H1N1 în cazul în care acesta va apărea la un bolnav, a declarat marţi, pentru AGERPRES, directorul adjunct pe probleme de epidemiologie al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP)...
Mehedinţi: Al 26-lea caz de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 Un nou caz de îmbolnăvire cu gripă nouă a fost înregistrat miercuri în judeţul Mehedinţi, ridicând la 26 numărul persoanelor infectate cu virusul A/H1N1.
Mehedinţi: Un nou caz de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 În judeţul Mehedinţi, a fost confirmat cel de-al cincisprezecelea caz de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, directorul adjunct pe probleme de epidemiologie al Direcţiei pentru Sănătate Publică (DSP), Marinică Stoian.
Mehedinţi: Un nou caz de îmbolnăvire cu virsului A/H1N1 În judeţul Mehedinţi s-a confirmat un nou caz de infectare cu virusul A/H1N1, a declarat marţi, pentru AGERPRES, directorul adjunct cu probleme de epidemiologie, dr. Marinică Stoian.
Mehedinţi: Mii de doze de vaccin contra A/H1N1, expirate Drobeta Turnu Severin, 14 oct /Agerpres/ - Peste 2.000 de doze de vaccin Cantgrip utilizat contra virusului A/H1N1 (gripa porcină), aflate în stoc în cabinetele medicilor de familie din judeţul Mehedinţi, au termenul de valabilitate expirat din luna septembrie.