Cele mai citite
 


Vâlcea: Primul caz de gripă nouă în judeţ
marţi, 10 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Primul caz de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 a fost confirmat în judeţul Vâlcea, potrivit declaraţiilor dr.Ioan Mihail, director adj. la Direcţia de Sănătate Publică Vâlcea.
'Este vorba despre o vâlceancă de 54 de ani care s-a întors de curând din Italia şi s-a prezentat la un control medical, simţindu-se foarte rău. Din păcate s-a confirmat diagnosticul, infectare cu virusul gripei noi. Asta s-a întâmplat sâmbătă. În prezent ea este internată la Bucureşti la Institutul de Boli Infecţioase 'Matei Balş'', a declarat luni, dr. Mihail.

Potrivit directorului adjunct de la DSP, începând cu această săptămână va începe vaccinarea a 20.000 de persoane de peste 65 de ani, începând cu vârsta cea mai înaintată.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Satu Mare: Primul caz de gripă A/H1N1 Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Satu Mare a anunţat marţi existenţa primului caz de gripă nouă din judeţ.
Alba: Primul caz de gripă nouă, în afara municipiului Alba Iulia Primul caz de gripă nouă în afara municipiului reşedinţă de judeţ a fost confirmat vineri în Alba la un elev al Colegiului 'Lucian Blaga' din Sebeş, alte două îmbolnăviri fiind înregistrate la doi adulţi din Alba Iulia.
Începe vaccinarea împotriva gripei porcine Ministerul Sănătăţii (MS) demarează începând cu data de 26 noiembrie campania de vaccinare împotriva virusului gripal A/H1N1. Până la sfârşitul anului 2009, Institutul Cantacuzino va produce cinci milioane de doze de vaccin, care sunt destinate persoanelor adulte. Astfel, primele 1.340.000 de doze de...
Gorj: 500 doze de Tamiflu, distribuite spitalelor din judeţ Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Gorj a achiziţionat 500 doze de medicament antiviral Tamiflu, măsura fiind impusă după ce, marţi, o tânără din Rovinari a fost diagnosticată cu gripa de tip A/H1N1.
Încă un caz de gripă nouă la o şcoală din Capitală Un nou caz de infectare cu virusul A/H1N1 a fost confirmat la un cadru didactic de la Şcoala 147 din sectorul 5 al Capitalei, iar autorităţile au decis suspendarea, începând de miercuri, a cursurilor clasei la care învăţătoarea preda, pentru o perioadă de 7 zile, a informat Centrul Naţional de Prevenire...
Dâmboviţa: Primul caz de gripă A/H1N1, confirmat în judeţ Primul caz de gripă nouă în Dâmboviţa a fost confirmat, miercuri seara, la un bărbat de 32 de ani din Târgovişte.