Cele mai citite
 


Colegiul Naţional 'Matei Basarab' din Capitală şi-a suspendat cursurile din cauza gripei noi
marţi, 10 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Colegiul Naţional 'Matei Basarab' din Capitală şi-a suspendat cursurile, luni, pentru o săptămână, după ce trei elevi din clasele a IX-a şi a X-a şi un cadru didactic au fost infectaţi cu virusul gripei noi, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, Marian Banu.
Potrivit acestuia, au fost reluate cursurile şi la Şcolile 153 şi 147, suspendate din acelaşi motiv.

Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti susţin că încă o unitate şcolară din Capitală îşi va suspenda cursurile în cursul zilei de luni.

Ministerul Sănătăţii a informat că, duminică, între orele 12,00 şi 18,00, au mai fost confirmate 25 de cazuri de infectare cu virusul gripal A/H1N1: Bacău (2), Constanţa (1), Iaşi (3), Neamţ (2), Teleorman (1), Timiş (1), Tulcea (1), Bucureşti (14).

În România au fost confirmate, până în prezent, 907 cazuri de gripă nouă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Numărul cazurilor de gripă nouă a ajuns la 121 Alte trei persoane au fost diagnosticate luni cu virusul gripal A/H1N1, pe lângă cele confirmate de Institutul Cantacuzino din Bucureşti la sfârşitul acestei săptămâni, susţin autorităţile sanitare ieşene.
Iaşi: Peste 200 de cazuri de gripă nouă au fost confirmate Peste 200 de cazuri de infectare cu virusul pandemic A/H1N1 sunt înregistrate până acum în judeţul Iaşi, susţin autorităţile sanitare.
Iaşi: Clase de liceu închise din cauza virusului A/H1N1 Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi au dispus suspendarea cursurilor la două clase de liceu, după ce fraţi ai elevilor de la Şcoala 15 diagnosticaţi zilele trecute suferind de gripa nouă, au fost, la rândul lor, contaminaţi cu noul virus gripal A/H1N1.
Iaşi: Încă o persoană diagnosticată cu virusul A/H1N1 Autorităţile sanitare ieşene susţin că au primit confirmarea unui nou caz de îmbolnăvire cu virusul gripal A/ H1N1, un contact al uneia dintre studentele practicante, transmite corespondentul AGERPRES.
Iaşi: Cursuri suspendate din cauza noii gripe Alte zece persoane, printre care doi elevi şi doi studenţi, au fost diagnosticate cu virusul gripal A/H1N1 de specialiştii Institutului Cantacuzino din Bucureşti, susţin autorităţile sanitare ieşene.
Suceava: Caz de gripă nouă în judeţ Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava a informat, miercuri, că la un sucevean întors din Grecia, în data de 6 noiembrie, s-a confirmat infecţia cu virusul gripal A/H1N1.