Cele mai citite
 


Lenjerie nouă pentru două spitale din Bucureşti
marţi, 10 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul Clinic de Urologie 'Prof. Dr. Theodor Burghele' şi Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie 'Prof. Dr. Panait Sârbu' din Bucureşti, au fost dotate complet cu lenjerie de pat şi prosoape noi de firma 'Salesianer Miettex'. Donaţia a cărei valoare depăşeşte 10.000 de euro are ca scop oferirea unor condiţii mai bune pacienţilor celor două spitale.
Alegerea celor două unităţi a fost determinată de specificul acestora, urgenţă şi, respectiv, maternitate, care necesită un grad înalt de igienă.

'Am intrat în contact cu spitalele bucureştene şi nu am putut rămâne indiferenţi. În sistemul sanitar este nevoie de dotări şi de ridicarea standardelor de igienă. Firma sprijină adoptarea normelor de dezinfectare a lenjeriei de spital pentru a preveni transmiterea viruşilor şi infecţiilor. Vom continua genul acesta de acţiuni atât pentru spitale, cât şi pentru aziluri pentru bătrâni', a afirmat administratorul firmei austriece în România, Victor Ioane.

La rândul său, ambasadorul Austriei în România, Martin Eichtinger, a spus că ţara sa acordă parteneriatului economic cu România o atenţie deosebită, firmele care au investit în România dorind să-şi continue investiţiile.

Ambasadorul a spus că gestul este cu atât mai important cu cât lumea traversează o perioadă de criză economică.
Prezent la conferinţa de presă desfăşurată luni, managerul Spitalului Clinic 'Prof. Dr. Theodor Burghele', Petru Armean, a susţinut că prin donaţia austriacă s-a îmbunătăţit serviciul de utilităţi pentru pacienţi în unitatea spitalicească.

Managerul Spitalului 'Prof. Dr. Panait Sârbu', Bogdan Marinescu, consideră că donaţia este de un mare ajutor oferind un confort sporit pacienţilor.

'Într-un moment de criză, solidaritatea este foarte importantă', a arătat directorul spitalului.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: A fost inaugurată Secţia de Hemodializă a Spitalul Judeţean de Urgenţă Secţia de Hemodializă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Galaţi a fost inaugurată, miercuri, după ce a fost modernizată şi dotată cu aparatură nouă în baza unui contract de comodat şi de sponsorizare cu firma B. Braun Avitum.
Vâlcea: 500 de pacienţi vor petrece Paştele la Spitalul Judeţean de Urgenţă Cei 500 de pacienţi care sunt internaţi în cele două unităţi ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea vor putea participa la slujba de Înviere la cele două biserici aflate în incinta acestora.
Candidaţii la Primăria Ploieşti, despre soluţiile pentru spitale, proiectele europene şi măsurile anticorupţie Cei 13 candidaţi pentru funcţia de primar al municipiului Ploieşti au răspuns întrebărilor AGERPRES referitoare la proiectele avute în vedere pentru Spitalul de Pediatrie şi cel Municipal, aflate în subordinea primăriei, şi soluţiile financiare pentru implementarea lor; cele mai importante trei proiecte...
Bacău: Medicul Gabriela Zoican, noul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău Medicul Gabriela Zoican a preluat miercuri funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Bacău, după ce funcţia a fost deţinută, mai bine de o lună, cu titlu interimar, de fostul director general care şi-a încheiat mandatul de patru ani.
Vâlcea: Spitalul de Obstetrică-Ginecologie a devenit secţie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Râmnicu Vâlcea, 11 mar /Agerpres/ - Spitalul de Obstetrică-Ginecologie din Râmnicu Vâlcea a devenit secţie a Spitalului Judeţean de Urgenţă printr-o hotărâre luată vineri, în şedinţă extraordinară de Consiliul Judeţean (CJ).
Bacău: Premieră la Spitalul Judeţean de Urgenţă - un medic francez operează în secţia de urologie, modernizată Doctorul Patrice Brun, de la Spitalul Sens, situat lângă Paris, a efectuat, în această săptămână, mai multe operaţii din patologia urologică, premiere la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Bacău, înregistrând însă, prin prezenţa sa, şi cea dintâi participare directă a unui specialist de peste hotare la...