Cele mai citite
 


Boc: 907 cazuri de AH1N1 confirmate în România
marţi, 10 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un număr de 907 cazuri confirmate de îmbolnăviri cu virusul AH1N1 s-au înregistrat în România, până luni la prânz, dintre care 352 sunt în tratament, a informat premierul în exerciţiu Emil Boc.
Celelalte cazuri au ieşit din tratament şi nu prezintă pericol.

Dintre cele 352 de persoane aflate în tratament, două sunt într-o stare severă - una la Rădăuţi, iar cealaltă la Iaşi. Pe de altă parte, o persoană din Cluj-Napoca, ce se afla într-o stare gravă, s-a însănătoşit, a spus Emil Boc, precizând că tratamentul aplicat de unităţile spitaliceşti 'începe să dea roade'.

Emil Boc a participat la Comitetul de Coordonare pentru Supreavegherea şi Controlul Îmbolnăvirilor prin AH1N1.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Analizele au confirmat îmbolnăvirea cu virusul AH1N1 în cazul unei persoane decedate în spital Managerul Spitalului de Boli Infecţioase 'Sfânta Parascheva', din Iaşi, a anunţat, marţi, că a fost confirmată prezenţa virusului AH1N1 la un bărbat care a decedat în cursul zilei de duminică.
Iaşi: Externarea unora dintre copiii diagnosticaţi cu noul virus gripal Părinţii mai multor elevi de la şcoala generală nr. 15 'Ştefan Bârsănescu' din Iaşi, internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase 'Sfânta Parascheva', după ce au fost diagnosticaţi cu virusul AH1N1, au cerut conducerii spitalului să-şi externeze copiii, pentru ca aceştia să fie trataţi la domiciliu.
Emil Boc : Suntem în graficul măsurilor stabilite de OMS Bucureşti, 04 iunie /Agerpres/ - Premierul Emil Boc a declarat, miercuri, la postul public de radio, că primul caz de gripă nouă diagnosticat în România nu a luat prin surprindere, întrucât Executivul a stabilit încă de la sfârşitul lunii aprilie măsurile ce trebuie adoptate în asemenea situaţie.
Iaşi: Bărbat diagnosticat cu AH1N1, mort din cauza insuficienţei renale Un bărbat din oraşul Târgu Frumos diagnosticat cu gripa nouă a murit, în noaptea de duminică spre luni, în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Universitar 'Sf. Spiridon' din Iaşi din cauza insuficienţei hepatice, susţin autorităţile sanitare ieşene.
Premierul Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi ca secretar de stat în MS Primul-ministru Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi în funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, informează Guvernul, printr-un comunicat transmis, joi, AGERPRES.
UPDATE Premierul Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi ca secretar de stat în Min.Sănătăţii Primul-ministru Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi în funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, informează Guvernul, printr-un comunicat transmis, joi, AGERPRES.