Cele mai citite
 


Neamţ: Creşte numărul cazurilor de gripă nouă
marţi, 10 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Alte două cazuri de infectare cu virusul A/H1N1 au fost confirmate, luni, la doi tineri din municipiul Roman, ceea ce face ca numărul nemţenilor care au contactat gripa nouă să ajungă la 5 persoane.
Potrivit doctorului Roxana Pipirigeanu, director adjunct al Autorităţii de Sănătate Publică, boala a fost confirmată la un tânăr în vârstă de 16 ani, elev la un liceu din oraşul Bacău, şi la un tânăr în vârstă de 23 ani, care a fost în vizită la prietenii studenţi în Iaşi.

'Cele două noi cazuri sunt sub supraveghere şi tratament în spitalul din municipiul Roman, iar familiile pacienţilor au fost izolate la domiciliu, fără tratament', a declarat doctorul Roxana Pipirigeanu, director adjunct al Autorităţii de Sănătate Publică Neamţ.

Cursurile unei clase a XII-a din Liceul Pedagogic 'Gheorghe Asachi' au fost suspendate, începând de luni, pentru o săptămână, după ce a fost confirmat un caz de îmbolnăvire cu A/H1N1 la o elevă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
MS: 50 de cazuri de îmbolnăviri cu gripa nouă în ultimele 24 de ore Bucureşti, 7 nov /Agerpres/ - Totalul cazurilor de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 confirmate în Romania până sâmbătă la ora 12.00 este de 847, potrivit Ministerului Sănătăţii (MS).
Iaşi: Clase de liceu închise din cauza virusului A/H1N1 Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi au dispus suspendarea cursurilor la două clase de liceu, după ce fraţi ai elevilor de la Şcoala 15 diagnosticaţi zilele trecute suferind de gripa nouă, au fost, la rândul lor, contaminaţi cu noul virus gripal A/H1N1.
Dâmboviţa: Noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 Cursurile de la mai multe clase ale unor şcoli din Târgovişte şi activitatea la două grupe de grădiniţă din municipiu au fost suspendate, începând de miercuri, pentru şapte zile, după confirmarea de noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul gripal A/H1N1.
Iaşi: Încă o persoană diagnosticată cu virusul A/H1N1 Autorităţile sanitare ieşene susţin că au primit confirmarea unui nou caz de îmbolnăvire cu virusul gripal A/ H1N1, un contact al uneia dintre studentele practicante, transmite corespondentul AGERPRES.
Iaşi: Numărul cazurilor de gripă nouă a ajuns la 121 Alte trei persoane au fost diagnosticate luni cu virusul gripal A/H1N1, pe lângă cele confirmate de Institutul Cantacuzino din Bucureşti la sfârşitul acestei săptămâni, susţin autorităţile sanitare ieşene.
Tulcea: Noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 Autoritatea de Sănătate Publică (ASP) din Tulcea a început, luni, vaccinarea populaţiei împotriva virusului A/H1N1, în condiţiile în care în ultimele trei zile au fost confirmate încă şase cazuri de gripă nouă.