Cele mai citite
 


Boc îi asigură pe medici de plata orelor suplimentare şi a salariilor
marţi, 10 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Premierul interimar Emil Boc le-a mulţumit, luni, cadrelor medicale pentru eforturile pe care le fac muncind peste program şi i-a asigurat că Executivul va încerca să găsească resurse financiare pentru plata orelor suplimentare sau a drepturilor salariale.
Întrebat dacă mizează pe voluntariatul medicilor, el a afirmat că se bazează întotdeauna pe 'buna-credinţă a oamenilor'.
'Atunci când este vorba de salvarea vieţii unui om, cred că trebuie făcut orice, pornind de la bună-credinţă şi voluntariat. Evident că autorităţile trebuie să facă tot ce le stă în putinţă pentru a asigura resursele materiale', a spus Boc.
În ceea ce priveşte răspândirea virusului A/H1N1, el şi-a exprimat speranţa ca fenomenul va rămâne sub control.
Emil Boc a reiterat că, din 26 noiembrie, începe vaccinarea la nivel naţional cu cele 1,3 milioane de doze produse la Institutul Cantacuzino, urmând ca din 2010 să se continue vaccinarea cu restul dozelor produse în ţara noastră.
907 cazuri confirmate de îmbolnăviri cu virusul A/H1N1 s-au înregistrat în România, până luni la prânz, dintre care 352 sunt în tratament. Două persoane sunt într-o stare severă - una la Rădăuţi şi cealaltă la Iaşi.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Începe vaccinarea împotriva gripei porcine Ministerul Sănătăţii (MS) demarează începând cu data de 26 noiembrie campania de vaccinare împotriva virusului gripal A/H1N1. Până la sfârşitul anului 2009, Institutul Cantacuzino va produce cinci milioane de doze de vaccin, care sunt destinate persoanelor adulte. Astfel, primele 1.340.000 de doze de...
Guvernul a decis dublarea numărului de doze de vaccin împotriva virusului A/H1N1 Primul-ministru interimar Emil Boc a anunţat, miercuri seară, că Executivul a decis dublarea numărului de doze de vaccin care vor fi produse de Institutul Cantacuzino din Bucureşti, de la 5 milioane de doze la 10 milioane, pentru populaţia peste 15 ani, şi achiziţionarea de 500
Primele doze de vaccin pentru gripa nouă produs la Cantacuzino pleacă joi spre zonele de focar Primele doze de vaccin contra virusului A/H1N1, produs de Institutul Cantacuzino din Capitală, vor fi transportate, joi, sub pază, în zonele de focar din ţară.
Iaşi: Încă o persoană diagnosticată cu virusul A/H1N1 Autorităţile sanitare ieşene susţin că au primit confirmarea unui nou caz de îmbolnăvire cu virusul gripal A/ H1N1, un contact al uneia dintre studentele practicante, transmite corespondentul AGERPRES.
Boc: Statul are la dispoziţie mijloacele pentru a gestiona situaţia îmbolnăvirilor cu virusul gripei noi Premierul Emil Boc a declarat, marţi, la Oradea, că statul are la dispoziţie mijloacele necesare pentru a gestiona situaţia îmbolnăvirilor cu virusul gripei noi, un avantaj semnificativ fiind producerea vaccinului în ţară, la Institutul Cantacuzino.
UPDATE Iaşi: O femeie în vârstă de 29 de ani, infectată cu virusul A/H1N1, a decedat O femeie în vârstă de 29 de ani din oraşul Târgu-Frumos, internată la Spitalul ''Sf. Spiridon'' din Iaşi, a decedat la sfârşitul săptămânii trecute în urma unor multiple complicaţii în starea de sănătate, unele dintre acestea cauzate de infectarea cu virusul gripei noi, potrivit reprezentanţilor Direcţiei...