Cele mai citite
 


Galaţi: În şoc anafilactic, după ce a fost muşcată de o viespe
marţi, 10 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O femeie de 66 de ani din comuna gălăţeană Pechea, a fost, luni, la un pas de moarte, după ce a intrat în şoc anafilactic în urma unei muşcături de viespe.
Elena Carastoian a băut dintr-un pahar cu suc, neştiind că în el se afla o viespe. Imediat femeia a intrat în şoc anafilactic şi a fost transportată la secţia de urgenţe a Spitalului Judeţean din Galaţi.
Femeia a fost salvată de medici şi va rămâne internată în spital la secţia de reanimare.
Un caz similar a fost înregistrat în urmă cu trei săptămâni când un bărbat a înghiţit o viespe aflată într-un pahar cu vin.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
SMURD Galaţi va fi dotat cu un elicopter pentru urgenţe medicale Serviciul Mobil de Urgenţă Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Galaţi va fi dotat cu un elicopter pentru urgenţe medicale, în urma finalizării unui proiect de achiziţie de către Ministerul Sănătăţii, a anunţat, marţi, preşedintele Colegiului Medicilor Galaţi, Aurel Nechita.
Galaţi: Peste 40 de tineri au ajuns la urgenţe, în ultimele două săptămâni, după ce au consumat substanţe necunoscute Peste 40 de tineri au ajuns, în ultimele două săptămâni, la camera de gardă a Spitalului de Urgenţă "Sf. Apostol Andrei" din Galaţi, după ce au consumat substanţe necunoscute.
Galaţi: Asociaţia SMURD a donat Spitalului Judeţean cărucioare pentru transportul pacienţilor Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Sf. Apostol Andrei din Galaţi s-a îmbogăţit luni cu 20 de cărucioare pentru transportul pacienţilor, primite ca donaţie de la Asociaţia SMURD Galaţi.
Galaţi: Unitatea de primiri urgenţe a avut cu peste 13.000 de pacienţi mai mulţi decât în 2011 În 2012, la Unitatea de primiri urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean ''Sfântul Apostol Andrei'' Galaţi au fost trataţi 85.323 pacienţi, faţă de 2011, când aceeaşi unitate a tratat 71.840 pacienţi, a anunţat, marţi, şeful UPU Galaţi, dr. Angel Trifan.
Galaţi: Echipamente pentru UPU şi Dispeceratul Integrat 112, din contribuţia de 2% Galaţi, 3 mar /Agerpres/- Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) din cadrul Spitalului Judeţean Sf. Apostol Andrei Galaţi şi Dispeceratul Integrat 112 au fost dotate cu echipamente în valoare de aproximativ 35.000 lei, bani obţinuţi din contribuţiile de 2% din impozitul pe venitul cetăţenilor, direcţionate...
Galaţi: Accidentaţi pe trecerea de pietoni Trei persoane din Galaţi, dintre care un copil, au ajuns la Spitalul de Urgenţe din localitate, după ce au fost accidentate pe trecerea de pietoni, a declarat luni, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, subcomisar Cristina Tatulici.