Cele mai citite
 


Suceava: Numărul persoanelor cu A H1N1 internate a scăzut semnificativ
marţi, 10 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Numărul persoanelor infectate cu virusul gripal A/H1N1 a scăzut semnificativ în ultimele 48 de ore în judeţul Suceava.
Directorul medical al Spitalului de Urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava, Doina Elena Ganea, a declarat, luni, că doar opt persoane infectate cu A/H1N1 mai sunt internate în Compartimentul de boli acute respiratorii al spitalului.
Medicul a precizat că numărul bolnavilor internaţi cu gripă nouă este cu şase cazuri mai mic decât la sfârşitul săptămânii trecute.
Potrivit directorului medical, cele opt persoane prezintă forme medii de boală şi primesc medicamente antivirale, respectiv Tamiflu, dar şi tratament adjuvant.
La sfârşitul săptămânii trecute, la Secţia de boli infecţioase şi la cea de pediatrie a spitalului s-au prezentat pentru consultaţii 225 de persoane care acuzau simptome de gripă, dintre care 32 au fost internate.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Suceava: Doar două persoane cu gripă nouă au rămas internate În compartimentul de boli acute respiratorii din cadrul Spitalului de Urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava se mai află internate doar două persoane depistate cu forme medii de gripă nouă, a declarat, marţi, directorul medical al spitalului Doina Elena Ganea, precizând că, în perioada 6 - 10 noiembrie...
Suceava: Caz de gripă nouă în judeţ Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava a informat, miercuri, că la un sucevean întors din Grecia, în data de 6 noiembrie, s-a confirmat infecţia cu virusul gripal A/H1N1.
Viceprimarul Sucevei, suspect de gripă nouă Viceprimarul Sucevei, Lucian Harşovsci, este suspect de infectare cu virusul gripal A/H1N1 şi a fost izolat la domiciliu pentru o săptămână.
Suceava: Alţi trei elevi confirmaţi cu gripă nouă Adjunctul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, Marinela Grădinaru, a declarat, vineri, că, în ultimele 24 ore, au fost confirmate alte trei cazuri de gripă pandemică A/H1N1, la doi elevi de clasa a IX-a şi un elev de clasa a XI-a, fără a preciza unităţile şcolare, având în vedere că prin ordin...
Şcolile sucevene, dezinfectate pentru prevenirea gripei noi Toate unităţile de învăţământ din Suceava au fost dezinfectate la sfârşitul săptămânii trecute, în scopul prevenirii îmbolnăvirilor cu gripa nouă.
Începe vaccinarea împotriva gripei porcine Ministerul Sănătăţii (MS) demarează începând cu data de 26 noiembrie campania de vaccinare împotriva virusului gripal A/H1N1. Până la sfârşitul anului 2009, Institutul Cantacuzino va produce cinci milioane de doze de vaccin, care sunt destinate persoanelor adulte. Astfel, primele 1.340.000 de doze de...