Cele mai citite
 


Cazuri de gripă nouă, confirmate la Liceul 'Marin Preda' din Capitală
marţi, 10 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Două cazuri de gripă de tip nou au fost confirmate la Liceul 'Marin Preda' din Bucureşti şi pentru alte trei se aşteaptă rezultatele analizelor, a declarat, luni, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, Marian Banu.
Potrivit acestuia, se află sub tratament şi cele trei persoane care aşteaptă rezultatele analizelor.
Colegiul Naţional 'Matei Basarab' din Capitală şi-a suspendat luni cursurile pentru o săptămână, după ce trei elevi din clasele a IX-a şi a X-a şi un cadru didactic au fost infectaţi cu virusul gripei noi.
Au fost reluate cursurile la Şcolile 153 şi 147, suspendate din acelaşi motiv, a anunţat Banu.
Ministerul Sănătăţii a informat că, duminică, între orele 12,00 şi 18,00, au mai fost confirmate 25 de cazuri de infectare cu virusul gripal A/H1N1: Bacău (2), Constanţa (1), Iaşi (3), Neamţ (2), Teleorman (1), Timiş (1), Tulcea (1), Bucureşti (14).
În România au fost confirmate, până în prezent, 907 cazuri de gripă nouă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Numărul cazurilor de gripă nouă a ajuns la 121 Alte trei persoane au fost diagnosticate luni cu virusul gripal A/H1N1, pe lângă cele confirmate de Institutul Cantacuzino din Bucureşti la sfârşitul acestei săptămâni, susţin autorităţile sanitare ieşene.
Iaşi: Peste 200 de cazuri de gripă nouă au fost confirmate Peste 200 de cazuri de infectare cu virusul pandemic A/H1N1 sunt înregistrate până acum în judeţul Iaşi, susţin autorităţile sanitare.
Ministerul Sănătăţii: 25 de noi cazuri de gripă A/H1N1 în decurs de 6 ore Duminică între orele 12.00 şi 18.00 au mai fost confirmate 25 de cazuri de infectare cu virusul gripal A/H1N1, informează Ministerul Sănătăţii.
Două cazuri de gripă nouă în şcoli din Bucureşti şi Iaşi Două cazuri de gripă nouă au fost înregistrate în şcoli din Bucureşti şi Iaşi, informează joi Ministerul Sănătăţii.
Iaşi: Încă o persoană diagnosticată cu virusul A/H1N1 Autorităţile sanitare ieşene susţin că au primit confirmarea unui nou caz de îmbolnăvire cu virusul gripal A/ H1N1, un contact al uneia dintre studentele practicante, transmite corespondentul AGERPRES.
Două cazuri de îmbolnăvire cu gripă nouă la Penitenciarul Poarta Albă Bucureşti, 2 dec /Agerpres/ - Două cazuri de infectare cu virusul gripal A/H1N1 au fost confirmate la Penitenciarul Poarta Albă, a anunţat Administraţia Naţională a Penitenciarelor, printr-un comunicat transmis presei.