Cele mai citite
 


Mureş: Încă două cazuri de gripă nouă la Sighişoara
marţi, 10 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Directorul coordonator adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică Mureş, dr. Ovidiu Fărcaş, responsabil cu problema cazurilor de gripă A/H1N1, a declarat, luni, că Institutul Cantacuzino a confirmat două noi cazuri de gripă nouă la Sighişoara.
'Este vorba de o femeie şi fata acesteia, din Sighişoara, care au intrat în contact cu o persoană bolnavă de gripă nouă. Ambele sunt în prezent izolate la domiciliu, sub tratament', a spus Fărcaş, care a precizat că în judeţ numărul total al bolnavilor confirmaţi cu gripă nouă a ajuns la cinci.
Dr. Fărcaş a mai arătat că la Colegiul Economic 'Transilvania' din Târgu Mureş, unde un profesor a fost diagnosticat cu gripă nouă săptămâna trecută, cursurile s-ar putea relua începând de marţi, întrucât deocamdată nu s-a primit nicio confirmare a vreunui nou caz de îmbolnăvire în rândul elevilor sau profesorilor.
'Nu avem nicio confirmare a vreunui alt caz la Colegiul Economic 'Transilvania', în mod normal, mâine (marţi - n.r.) se vor relua cursurile. Aceasta numai dacă azi nu apare vreun caz declarat pozitiv, până la ora 18.00. Până la această oră ar fi trebuit să ni se transmită dacă ar fi apărut vreun nou caz de gripă nouă la acest colegiu', a mai arătat Ovidiu Fărcaş.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Trei noi cazuri de gripă A/H1N1 Vaslui, 8 nov /Agerpres/ - Institutul Cantacuzino a confirmat duminică existenţa a noi cazuri de gripă nouă în judeţul Vaslui la trei elevi de clasa a XII-a, unul de la Colegiul 'Gheorghe Roşca Codreanu' din Bârlad şi doi de la Grupul Şcolar Industrial 'Ştefan Procopiu' din Vaslui.
Dâmboviţa: Cinci noi cazuri de gripă A/H1N1, confirmate în judeţ Cinci noi cazuri de gripă nouă au fost confirmate, vineri, în judeţul Dâmboviţa, la trei elevi, un profesor şi un tânăr de 23 de ani, informează Direcţia de Sănătate Publică (DSP).
Vaslui: Încă cinci cazuri de gripă A/H1N1 confirmate în judeţ Institutul Cantacuzino din Bucureşti a confirmat, marţi, încă cinci cazuri de gripă nouă la pacienţi din judeţul Vaslui.
Mureş: Studentă din Austria, diagnosticată cu gripă nouă O studentă din Târgu Mureş, care învaţă în Austria, a fost confirmată ca fiind bolnavă de gripă nouă, a declarat, marţi, directorul coordonator adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Mureş, dr. Ovidiu Fărcaş, responsabil cu problematica?cazurilor de gripă A/H1N1.
Noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 la o grădiniţă din Târgu Mureş Direcţia de Sănătate Publică Mureş a decis, miercuri, suspendarea activităţii Grădiniţei Albiniţa din Târgu Mureş pe o perioadă de 7 zile, ca urmare a apariţiei a patru noi cazuri de gripă nouă.
Argeş: Suspiciuni de gripă nouă în cinci noi cazuri În cazul a cinci persoane din judeţul Argeş există suspiciuni de gripă nouă, probele recoltate de la pacienţi fiind trimise la Institutul Cantacuzino din Bucureşti pentru analize, a anunţat vineri directorul coordonator al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Argeş, doctor Anca Alexandrescu, transmite...