Cele mai citite
 


Un german de 7 ani, spitalizat cu 2 grame de alcool per litru de sânge
marţi, 10 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un băieţel de 7 ani a fost spitalizat luni la Berlin într-o stare gravă după ce a fost găsit pe stradă cu o alcoolemie de 2 grame de alcool per litru de sânge, relatează AFP.
Băiatul a fost văzut de riverani pe un trotuar, în timp ce voma şi tremura. El a fost spitalizat la terapie intensivă.

'Potrivit primelor informaţii, el ar fi băut, împreună cu fratele său cu doi ani mare, băuturi alcoolizate pe care le-ar fi obţinut de la nişte adolescenţi', potrivit poliţiei.

Potrivit autorităţilor, numărul tinerilor care beau în Germania este în continuă creştere. Peste 20.000 de minori au fost spitalizaţi anual pentru etilism, potrivit unor statistici concordante.

În iulie, un patron de bar a fost condamnat la trei ani şi cinci luni de închisoare la Berlin, pentru că a servit 45 de pahare de tequila unui adolescent de 16 ani, care a decedat apoi după patru săptămâni de comă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
În comă, din cauza unei alcoolemii record Iaşi, 6 feb /Agerpres/ - O femeie din localitatea Scobinţi a fost adusă, vineri, în comă de gradul III la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe "Sfântul Ioan" din Iaşi, după ce a băut o cantitate considerabilă de alcool.
Galaţi: Alcoolemie record la o bătrână de 72 ani O bătrână de 72 de ani din localitatea Movileni a fost adusă în comă alcoolică la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi, cu o alcoolemie record de 4,1 grame la mie alcool în sânge.
Iaşi: Adolescent de 14 ani în comă alcoolică Un minor de 14 ani a fost a ajuns în stare gravă la Spitalul de Pediatrie Sfânta Maria din Iaşi, după ce a băut o cantitate mare de alcool.
Spitalul de Arşi: Patru răniţi în Colectiv - la Terapie Intensivă; 11 - în stare gravă, dar stabili Patru răniţi în incendiul din clubul Colectiv se află la Terapie Intensivă, iar ceilalţi 11 sunt în stare gravă, dar stabili, fiind internaţi pe secţii, a declarat marţi, pentru AGERPRES, directorul Spitalului de Arşi, Cristian Niţescu.
Spitalul 'Sfântul Ioan': 3 răniţi în Colectiv - la Terapie Intensivă, în stare gravă Cei trei răniţi în incendiul din clubul Colectiv, care mai sunt internaţi la Spitalul 'Sfântul Ioan', se află la Terapie Intensivă, în stare gravă, a declarat vineri pentru AGERPRES medicul Carmen Giuglea.
Iaşi: Un bărbat de 50 de ani a murit în timpul unei petreceri Echipajul de terapie intensivă SMURD Iaşi a fost solicitat în cursul dimineţii de duminică să intervină în apropierea ştrandului, la un bărbat care a suferit un stop cardiorespirator.