Cele mai citite
 


Ministerul Sănătăţii va comunica o dată pe zi numărul cazurilor de gripă A/H1N1 înregistrate
marţi, 10 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministerul Sănătăţii va comunica zilnic la ora 12,00 numărul cazurilor de infectare cu virusul gripal A/H1N1 înregistrate în România, a informat, luni, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Adrian Streinu Cercel.
Informaţiile privind evoluţia gripei noi vor fi date publicităţii printr-un comunicat de presă, a precizat Streinu Cercel.
Un număr de 907 cazuri confirmate de îmbolnăviri cu virusul A/H1N1 s-au înregistrat în România până luni la prânz, dintre care 352 sunt în tratament. Două persoane se află în stare gravă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ministerul Sănătăţii: 25 de noi cazuri de gripă A/H1N1 în decurs de 6 ore Duminică între orele 12.00 şi 18.00 au mai fost confirmate 25 de cazuri de infectare cu virusul gripal A/H1N1, informează Ministerul Sănătăţii.
Începe vaccinarea împotriva gripei porcine Ministerul Sănătăţii (MS) demarează începând cu data de 26 noiembrie campania de vaccinare împotriva virusului gripal A/H1N1. Până la sfârşitul anului 2009, Institutul Cantacuzino va produce cinci milioane de doze de vaccin, care sunt destinate persoanelor adulte. Astfel, primele 1.340.000 de doze de...
Ministerul Sănătăţii: 39 de noi cazuri de gripă A/H1N1, confirmate în ultimele 24 de ore Bucureşti, 8 nov /Agerpres/ - În ultimele 24 de ore au fost confirmate 39 de noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1, a informat, duminică, Ministerul Sănătăţii.
Gripa A/H1N1: 16 cazuri mortale în Kuweit Două noi decese provocate de gripa A/H1N1 au fost înregistrate în Kuweit, ceea ce creşte la 16 numărul cazurilor mortale provocate de această boală în emiratul din regiunea Golfului, a anunţat joi o sursă oficială, informează AFP.
MS: Nici un caz nou de gripă A/H1N1, în ultimele 24 de ore Ministerul Sănătăţii anunţă că în ultimele 24 de ore nu au fost confirmate noi cazuri de gripa cu virus A/H1N1 pandemic.
Comitet de criză la Ministerul Sănătăţii pentru gripa A/H1N1 Comitetul de coordonare al Ministerului Sănătăţii pentru gripa nouă se reuneşte luni pentru a analiza măsurile ce se impun pentru prevenirea răspândirii virusului A/H1N1, în contextul evoluţiilor din ultimele zile.