Cele mai citite
 


Constanţa: Alte două cazuri de gripă nouă
marţi, 10 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Două noi cazuri de gripă nouă au fost confirmate, în judeţul Constanţa, la un tată şi fiica lui în vârstă de 9 ani.
Direcţia Judeţeană de Sănătate Publică (DJSP) Constanţa a informat, luni, că pacienţii au primit tratament specific la domiciliu, fiind vorba de forme uşoare ale bolii.
Tatăl, navigator, s-a întors recent acasă, din Norvegia, ţară unde se presupune că a contactat virusul A/H1N1.
Săptămâna trecută, bărbatul şi fetiţa au fost în vacanţă la Sinaia, perioadă în care au apărut simptomele bolii, copilul primind primele îngrijiri medicale la spitalul din Braşov.
Minora nu a intrat în contact cu colegii ei de la şcoala generală unde învaţă, din Constanţa.
În perioada mai-septembrie, în judeţul Constanţa, au fost confirmate 12 cazuri de gripă nouă, iar în luna noiembrie, alte cinci cazuri.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gripă nouă la o elevă, cursuri suspendate Şapte noi cazuri de gripă A/H1N1 au fost înregistrate, în ultimele 24 de ore, în judeţul Constanţa, printre bolnavi aflându-se o elevă de clasa a IX-a.
Alba: Noi cazuri de gripă nouă Alte opt cazuri de gripă nouă au fost confirmate miercuri în Alba, patru dintre acestea fiind înregistrate în rândurile unor elevi de la Colegiul 'Lucian Blaga' din Sebeş, motiv pentru care au fost suspendate cursurile până săptămâna viitoare.
Botoşani: Încă 37 de noi cazuri de gripă nouă Autorităţile sanitare din Botoşani au confirmat, miecuri, existenţa a 37 noi cazuri de gripă nouă în judeţ.
Dâmboviţa: Cinci noi cazuri de gripă A/H1N1, confirmate în judeţ Cinci noi cazuri de gripă nouă au fost confirmate, vineri, în judeţul Dâmboviţa, la trei elevi, un profesor şi un tânăr de 23 de ani, informează Direcţia de Sănătate Publică (DSP).
Ministerul Sănătăţii: 25 de noi cazuri de gripă A/H1N1 în decurs de 6 ore Duminică între orele 12.00 şi 18.00 au mai fost confirmate 25 de cazuri de infectare cu virusul gripal A/H1N1, informează Ministerul Sănătăţii.
Alba: Cinci noi cazuri de gripă nouă confirmate Un copil de doi ani şi un altul de cinci, precum şi trei adulţi, din Alba Iulia, au fost diagnosticaţi, joi, cu gripă nouă, numărul total al îmbolnăvirilor cu virusul A/H1N1 ajungând astfel în judeţul Alba la 50, potrivit Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Alba.