Cele mai citite
 


Alba: Primele cazuri de gripă nouă din judeţ
marţi, 10 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Primele cazuri de gripă nouă au fost confirmate, în cursul serii de luni, în judeţul Alba, la trei membri ai aceleaşi familii, întorşi recent din Italia, iar o elevă de clasa a IX-a este suspectă de contaminare cu virusul A/H1N1.
Directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Alba, Mircea Lămurean, a precizat, pentru AGERPRES, că rezultatul analizelor trimise la Institutul Cantacuzino a fost pozitiv în ceea ce îi priveşte pe membrii unei familii din Alba Iulia, aceştia urmând tratament de specialitate la domiciliu. Familia respectivă s-a întors zilele trecute de la Roma şi fiindcă cele trei persoane prezentau simptomatologie specifică gripei noi s-au prezentat pentru prelevarea de probe necesare pentru analize. Se fac verificări pentru a se stabili contacţii celor trei, aceştia fiind izolaţi în prezent la domiciliu.
O adolescentă, elevă în clasa a IX-a, a fost diagnosticată cu gripă de sezon şi prezintă suspiciune de infectare şi cu gripă de tip nou.
Primele suspiciuni de contaminare cu virusul A/H1N1au fost semnalate în Alba la mijlocul săptămânii trecute.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Alba: Primele suspiciuni de gripă nouă Două persoane din Alba Iulia, din care una întoarsă recent din străinătate, sunt suspecte de contaminare cu virusul A/H1N1, acestea fiind primele astfel de cazuri înregistrate în judeţul Alba.
Alba: Un nou caz de gripă A/H1N1 la un elev Un al doilea caz de gripă de tip nou a fost înregistrat, în cursul zilei de marţi, în clasa a IX-a B a Colegiului 'Horea, Cloşca şi Crişan' din Alba Iulia, la un elev, după ce, de dimineaţă, a fost confirmată infectarea cu virusul A/H1N1 la o elevă, a precizat, pentru AGERPRES, şeful Direcţiei de Sănătate...
Alba: Încă un deces de gripă nouă, la un bărbat care suferea de diabet Încă un deces din cauza gripei noi a fost înregistrat în judeţul Alba, la un bărbat cu afecţiuni asociate, după ce în luna decembrie două persoane au murit după ce au contractat boala.
Alba: Patru elevi şi un adult, diagnosticaţi cu gripă nouă Cinci noi îmbolnăviri de gripă cu virus A/H1N1 au fost confirmate, joi, în Alba, la patru copii din Sebeş şi un adult din Alba Iulia, numărul total al persoanelor diagnosticate în judeţ cu gripă nouă ajungând astfel la 38.
Alba: Tânăr de 17 ani, diagnosticat cu gripă de tip nou Alba Iulia, 5 dec /Agerpres/ - Încă un elev de la un liceu din municipiul Sebeş a fost confirmat sâmbătă cu gripă nouă, numărul total al cazurilor de îmbolnăviri înregistrate în judeţul Alba cu virusul A/H1N1 în ultima lună fiind de 39.
Alba: Cinci noi cazuri de gripă nouă confirmate Un copil de doi ani şi un altul de cinci, precum şi trei adulţi, din Alba Iulia, au fost diagnosticaţi, joi, cu gripă nouă, numărul total al îmbolnăvirilor cu virusul A/H1N1 ajungând astfel în judeţul Alba la 50, potrivit Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Alba.