Cele mai citite
 


Iaşi: Streinu-Cercel, Doctor Honoris Causa al UMF 'Gr.T. Popa'
miercuri, 11 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Prof.dr. Adrian Streinu-Cercel va primi titlul de Doctor Honoris Causa din partea reprezentanţilor Universităţii de Medicină şi Farmacie 'Grigore T. Popa' din Iaşi.
Prof.dr. Vasile Astărăstoae, rectorul UMF Iaşi, susţine că membrii Biroului Senatului au decis să îi confere acest titlu medicului Adrian Streinu-Cercel în calitatea sa de profesor de 'Boli Infecţioase' şi pentru eforturile depuse până acum în acest domeniu.

Evenimentul, informează prof.dr. Astărăstoae, va avea loc pe 4 decembrie, cu prilejul zilelor universităţii.

Prof.dr. Adrian Streinu-Cercel este secretar de stat în cadrul Ministerului Sănătăţii şi director al Institutului de boli infecţioase 'Prof. dr. Matei Balş' din Bucureşti. Din 2006, predă la Universitatea de Medicină şi Farmacie 'Carol Davilla' din Bucureşti, unde ocupă funcţia de secretar ştiinţific.

Adrian Streinu-Cercel este reprezentantul României la ONU pentru infecţia HIV/SIDA.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Adrian Streinu-Cercel, Doctor Honoris Causa al UMF Iaşi Prof. dr. Adrian Streinu-Cercel a primit, vineri, titlul de Doctor Honoris Causa din partea reprezentanţilor Universităţii de Medicină şi Farmacie 'Grigore T. Popa' din Iaşi.
Rectorul UMF Iaşi a prezentat raportul de activitate Universitatea de Medicină şi Farmacie "Grigore T. Popa", Iaşi, este singura universitate din sud estul Europei care are cursanţi din peste 70 de ţări, a declarat, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, rectorul Vasile Astărăstoae, citând din ''Raportul Anual al Rectorului pentru anul universitar...
Iaşi: Vasile Astărăstoae, confirmat în funcţia de rector al UMF 'Gr.T.Popa' Prof.univ.dr. Vasile Astărăstoae a fost confirmat în funcţia de rector al Universităţii de Medicină şi Farmacie 'Gr.T.Popa' din Iaşi, de ministrul Educaţiei, Cătălin Ovidiu Baba.
ANI: Rectorul UMF Iaşi, Vasile Astărăstoae, şi-a acordat ilegal contracte de 200.000 lei Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a sesizat Parchetul în vederea cercetării rectorului Universităţii de Medicină şi Farmacie 'Gr. T. Popa' din Iaşi, Vasile Astărăstoae, pentru conflict de interese şi abuz în serviciu contra intereselor publice, după ce acesta şi-a atribuit lui şi fiicei sale contracte...
Iaşi: Primul Centru de onco-genetică, susţinut de UMF "Gr.T.Popa" Universitatea de Medicină şi Farmacie "Gr.T.Popa" s-a implicat foarte mult în crearea Institutului Regional de Oncologie Iaşi şi "dorinţa este să devină un centru de excelenţă", a declarat sâmbătă rectorul Universităţii, prof.dr.Vasile Astărăstoae.
UPDATE Percheziţii DNA la UMF Iaşi; acestea au legătură cu Vasile Astărăstoae (surse) Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie efectuează percheziţii la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Iaşi privind suspiciuni de săvârşire a unor infracţiuni comise în perioada 2014 - 2015.