Cele mai citite
 


Bistriţa-Năsăud: Şcolile, invitate să cumpere măşti împotriva gripei noi
miercuri, 11 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O firmă din judeţul Ilfov, care distribuie produse medicale, s-a oferit să furnizeze şcolilor din judeţul Bistriţa-Năsăud produse de protecţie împotriva contaminării cu virusul gripei noi, chiar dacă în judeţ nu a fost raportat, până acum, nici un caz de gripă A/H1N1.
Oferta a fost făcută publică pe site-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud, unde aceasta poate fi accesată de toate cele 420 de unităţi şcolare din judeţ.

Firma din Ilfov le oferă şcolilor bistriţene posibilitatea să achiziţioneze măşti cu trei pliuri la preţul de 40 de bani bucata sau măşti speciale la 36 de lei bucata, mănuşi din latex la 23 de lei pentru o cutie cu 100 de bucăţi, dar şi dezinfectanţi cu preţuri pornind de la 7 lei şi care merg până la aproape 140 de lei pentru un bidon de cinci litri.

Oferta include în plus tampoane sterile şi containere pentru recoltarea de probe.

Firma în cauză promite că produsele vor fi livrate prin curier în maximum 24 de ore, aceasta având organizate filiale în Bucureşti, Ardeal, Moldova, Dobrogea, Muntenia şi Oltenia.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
MS: Patru noi cazuri de gripă A/H1N1 şi un deces, în ultimele 24 de ore Patru noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic şi un deces au fost înregistrate în ultimele 24 ore, informează Ministerul Sănătăţii, printr-un comunicat transmis, marţi, AGERPRES.
Iaşi: Caz de gripă A/H1N1 în mass media locală Redactorul şef al cotidianului local 'IaşiPlus' a fost diagnosticat, în cursul zilei de miercuri, cu noul virus gripal A/H1N1.
Vaslui: Nou caz de gripă A/H1N1 în judeţ Institutul Cantacuzino Bucureşti a confirmat, vineri, existenţa unui nou caz de gripă cu tulpină A/H1N1, la o?persoană din judeţul Vaslui, o tânără de 28 de ani, cu domiciliul în comuna Puşcaşi.
Bistriţa-Năsăud: Val de vaccinări împotriva gripei noi Bistriţa, 8 ian /Agerpres/ - Zeci de bistriţeni s-au prezentat, de la începutul acestei săptămâni, la medicii de familie, pentru a se vaccina împotriva virusului gripei noi, iar Autoritatea de Sănătate Publică (ASP) Bistriţa-Năsăud se aşteaptă ca acest număr să crească în următoarele zile, având în vedere...
Maramureş: Primul caz de gripă A/H1N1 la Baia Mare Medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare au semnalat, miercuri, prima îmbolnăvire cu gripă A/H1N1 în municipiul Baia Mare, fiind vorba de o femeie în vârstă de 46 de ani, întoarsă recent din Spania.
Alba: Un nou caz de gripă A/H1N1 la un elev Un al doilea caz de gripă de tip nou a fost înregistrat, în cursul zilei de marţi, în clasa a IX-a B a Colegiului 'Horea, Cloşca şi Crişan' din Alba Iulia, la un elev, după ce, de dimineaţă, a fost confirmată infectarea cu virusul A/H1N1 la o elevă, a precizat, pentru AGERPRES, şeful Direcţiei de Sănătate...