Cele mai citite
 


Alba: Cursuri suspendate la o clasă de liceu din Alba Iulia
miercuri, 11 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cursurile?şcolare au fost suspendate, marţi, la una din clasele a IX-a ale Colegiul 'Horea, Cloşca şi Crişan' din Alba Iulia, după ce o elevă a fost diagnosticată cu gripă de tip nou.
Potrivit şefului Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Alba, Mircea Lămurean, cursurile clasei a IX-a B vor fi suspendate pentru şapte zile, perioadă în care elevilor li s-a recomandat să rămână la domiciliu. Totodată, sala de clasă a fost dezinfectată.

Primele cazuri de gripă nouă au fost confirmate în Alba, în cursul serii de luni, la trei membri ai aceleaşi familii, întorşi recent din Italia, de la Roma, aceştia fiind izolaţi la domiciliu, unde urmează un tratament de specialitate.

Cel de-al patrulea caz a fost confirmat în cursul dimineţii de marţi, după ce iniţial fata, elevă în clasa a IX-a, era suspectă de gripă sezonieră. Autorităţile monitorizează contacţii fetei, aceasta fiind ultima dată la şcoală joi.

Primele suspiciuni de contaminare cu acest virus au fost semnalate în Alba la mijlocul săptămânii trecute.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Alba: O elevă şi o studentă, diagnosticate cu gripă nouă Numărul cazurilor de gripă nouă înregistrate în Alba a ajuns la 11, după ce, în cursul zilei de marţi, au fost confirmate încă două îmbolnăviri, respectiv cel al unei eleve de liceu şi al unei studente.
Alba: Patru elevi şi un adult, diagnosticaţi cu gripă nouă Cinci noi îmbolnăviri de gripă cu virus A/H1N1 au fost confirmate, joi, în Alba, la patru copii din Sebeş şi un adult din Alba Iulia, numărul total al persoanelor diagnosticate în judeţ cu gripă nouă ajungând astfel la 38.
Alba: Primele cazuri de gripă nouă din judeţ Primele cazuri de gripă nouă au fost confirmate, în cursul serii de luni, în judeţul Alba, la trei membri ai aceleaşi familii, întorşi recent din Italia, iar o elevă de clasa a IX-a este suspectă de contaminare cu virusul A/H1N1.
Alba: Niciun caz de gripă nouă sau sezonieră în judeţ În judeţul Alba nu a fost înregistrat, până luni, niciun caz de gripă nouă, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Alba, Cristina Galoş.
Alba: Un elev de şcoală generală, diagnosticat cu gripă nouă Încă un caz de gripă de tip nou a fost confirmat, miercuri, în Alba, la un elev de şcoală generală din Alba Iulia, fratele unui băiat diagnosticat, săptămâna trecută, cu infectare cu virusul AH1N1, potrivit directorului coordonator al Direcţiei de Sănătate Publică Alba, Mircea Lămurean.
Alba: Un nou caz de gripă A/H1N1 la un elev Un al doilea caz de gripă de tip nou a fost înregistrat, în cursul zilei de marţi, în clasa a IX-a B a Colegiului 'Horea, Cloşca şi Crişan' din Alba Iulia, la un elev, după ce, de dimineaţă, a fost confirmată infectarea cu virusul A/H1N1 la o elevă, a precizat, pentru AGERPRES, şeful Direcţiei de Sănătate...