Cele mai citite
 


Giurgiu: Pregătiri pentru vaccinarea împotriva gripei sezoniere
miercuri, 11 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Peste 10.000 de doze de vaccin împotriva gripei sezoniere vor fi achiziţionate de Autoritatea de Sănătate Publică Giurgiu în următoarele zile.
'Am făcut licitaţia pentru achiziţionarea unui număr de aproximativ 10.000 de doze de vaccin pentru gripa sezonieră pentru populaţia judeţului Giurgiu şi aşteptăm să intrăm în posesia acestor vaccinuri în următoarele zile', a declarat, marţi, pentru AGERPRES, directorul Autorităţii de Sănătate Publică Giurgiu, Paul Marinescu.

El spune că dozele de vaccin pentru gripa sezonieră vor fi repartizate celor 120 de medici de familie din judeţ, care vor începe imunizările pentru categoriile sociale cu risc - copii, bătrâni, bolnavi grav sau angajaţi de la diverse instituţii care sunt expuşi în lucrul cu publicul.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Giurgiu: Peste cinci mii de doze de vaccin contra gripei noi Peste cinci mii de doze de vaccin contra gripei noi au ajuns în judeţul Giurgiu la solicitarea Autorităţii de Sănătate Publică (ASP) şi urmează a fi distribuite medicilor de familie.
Călăraşi: Călărăşenii aşteaptă vaccinul antigripal sezonier Aproximativ 30.000 de doze de vaccin pentru gripa sezonieră sunt aşteptate în perioada următoare de către Direcţia de Sănătate Publică Călăraşi.
Giurgiu: Opt sute doze de vaccin hexavalent mai sunt necesare în judeţ Directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Giurgiu, Magdalena Mărcuţ, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, că în judeţ au fost vaccinaţi de la începutul anului şi până în prezent 2.690 de copii, mai fiind necesare încă opt sute de doze de vaccin hexavalent.
Giurgiu: Dozele de vaccin împotriva gripei noi, suplimentate Autoritatea de Sănătate Publică Giurgiu a solicitat suplimentarea cu 10.000 a dozelor de vaccin contra gripei noi, pentru că rămăsese fără stocuri din cauza numărului mare de solicitări de imunizare.
Teleorman: Începe vaccinarea contra gripei sezoniere Vaccinarea pentru gripa sezonieră se va face din această săptămână în Teleorman prin cei aproximativ 180 de medici de familie.
Tulcea: Suplimentare de doze de vaccin pentru gripa sezonieră Tulcea, 17 nov /Agerpres/ - Autoritatea de Sănătate Publică (ASP) din Tulcea va primi săptămâna viitoare din partea Ministerului Sănătăţii încă 10.000 de doze de vaccin pentru gripa sezonieră.