Cele mai citite
 


Brăila: Soţ şi soţie, suspecţi de gripă nouă
miercuri, 11 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat în vârstă de 33 de ani şi soţia sa, în vârstă de 31 de ani, din Brăila, sunt suspecţi de gripă nouă, motiv pentru care au fost izolaţi la domiciliu.
Purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, Andreia Gavrilescu, a declarat, marţi, pentru Agerpres, că bărbatul a călătorit în Spania în perioada 26 octombrie - 2 noiembrie, deplasare în urma căreia ar fi putut contacta virusul gripal.

''Probele prelevate au fost trimise la Bucureşti iar rezultatele vor întârzia pentru că este un volum de muncă foarte mare la Institutul Cantacuzino. Nu vom mai primi rezultatele în 24 de ore, ca până acum'', a declarat Andreia Gavrilescu.

Numărul cazurilor de gripă nouă confirmate la Brăila până în prezent este de zece, ultimul fiind înregistrat săptămâna trecută la o studentă de 20 de ani, care învaţă în Bucureşti şi a contactat virusul în timpul unei călătorii la Iaşi.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Numărul cazurilor de gripă nouă a ajuns la 121 Alte trei persoane au fost diagnosticate luni cu virusul gripal A/H1N1, pe lângă cele confirmate de Institutul Cantacuzino din Bucureşti la sfârşitul acestei săptămâni, susţin autorităţile sanitare ieşene.
Brăila: Al 11-lea caz de gripă nouă confirmat în judeţ Un nou caz de gripă nouă, al 11-lea înregistrat din luna mai şi până în prezent, a fost confirmat în judeţul Brăila, la un tânăr de 30 de ani, care locuieşte în mediul rural.
Iaşi: Încă o persoană diagnosticată cu virusul A/H1N1 Autorităţile sanitare ieşene susţin că au primit confirmarea unui nou caz de îmbolnăvire cu virusul gripal A/ H1N1, un contact al uneia dintre studentele practicante, transmite corespondentul AGERPRES.
Iaşi: Peste 200 de cazuri de gripă nouă au fost confirmate Peste 200 de cazuri de infectare cu virusul pandemic A/H1N1 sunt înregistrate până acum în judeţul Iaşi, susţin autorităţile sanitare.
Brăila: Un pacient suspect de gripă nouă a refuzat internarea Un bărbat de 58 de ani din Brăila, care s-a întors de curând din Italia şi prezintă simptomatologia specifică gripei noi, a refuzat internarea la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Brăila.
Braila: Al zecelea caz de gripă nouă, confirmat în judeţ Un nou caz de gripă nouă, al zecelea înregistrat din luna mai şi până în prezent în judeţul Brăila, a fost confirmat la o studentă de 20 de ani.