Cele mai citite
 


Galaţi: Numărul elevilor cu gripă nouă de la Liceul 'Radu Negru' a ajuns la 15
miercuri, 11 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Liceul 'Radu Negru' din Galaţi rămâne în continuare închis, după ce numărul elevilor care învaţă aici şi care s-au îmbolnăvit de gripa nouă a ajuns la 15, patru cazuri fiind confirmate marţi.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi, Liliana Moise, elevii locuiesc în internatul liceului, aflat în carantină.

Grupul Şcolar 'Radu Negru' din Galaţi nu este singura unitate de învăţământ afectată de apariţia virusului, în aceeaşi situaţie fiind şi Universitatea de stat Dunărea de Jos, care şi-a suspendat cursurile până vineri, 13 noiembrie.

De la apariţia bolii până în prezent au fost înregistrate 25 de cazuri de îmbolnăvire cu gripă nouă în judeţul Galaţi.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: Încă patru cazuri de gripă nouă Directorul adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi, Liliana Moise, a anunţat, vineri, confirmarea de către Centrul de referinţă pentru gripa nouă a patru noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 la Galaţi.
Galaţi: Alte trei cazuri confirmate de gripă nouă Alte trei cazuri de îmbolnăvire cu gripa nouă au fost confirmate, în scris, miercuri, în judeţul Galaţi, de Institutul Cantacuzino de la Bucureşti.
În România nu s-a înregistrat niciun deces cauzat de gripa nouă La nivel naţional din luna mai când s-a înregistrat primul caz de îmbolnăvire cu virsuul AH1N1 şi până în prezent au fost înregistrat 555 de îmbolnvări, a precizat, luni, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, prof. dr. Adrian Streinu Cercel.
Numărul cazurilor de gripă nouă în judeţul Galaţi a ajuns la 56 Galaţi, 21nov /Agerpres/- Direcţia de Sănătate Publică(DSP) Galaţi a primit confirmarea pentru încă şapte cazuri de gripă nouă de la Institutul Cantacuzino, numărul total al îmbolnăvirilor în judeţul Galaţi ajungând la 56.
Galaţi: Măsuri pentru prevenirea infectării cu gripă nouă Viceprimarul municipiului Galaţi, Nicuşor Ciumacenco, a anunţat, marţi, că toate instituţiile publice care au program cu publicul, inclusiv Inspectoratul Şcolar Judeţean, au început demersurile pentru achiziţionarea măştilor de protecţie şi a materialelor pentru dezinfectare.
Buzău: Şeful DSP susţine că nu se impune instituirea carantinei în judeţ Purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Buzău, Venera Acsinte, a declarat, luni, pentru AGERPRES, că în judeţ nu se pune problema instituirii carantinei, în condiţiile în care nu s-a înregistrat niciun caz de infectare cu virusul gripal A/H1N1.