Cele mai citite
 


Vaslui: Încă cinci cazuri de gripă A/H1N1 confirmate în judeţ
miercuri, 11 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Institutul Cantacuzino din Bucureşti a confirmat, marţi, încă cinci cazuri de gripă nouă la pacienţi din judeţul Vaslui.
Potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vaslui, cazurile provin din municipul Bârlad şi fac parte din grupa de vârstă 18-25 ani.
'Doi dintre bolnavi se află internaţi în Secţia de boli infecţioase a Spitalului Municipal de Urgenţă 'Elena Beldiman' Bârlad, unde urmează tratament medical specific, iar ceilalţi trei beneficiază de tratament la domiciliu. Se efectuează ancheta epidemiologică în vederea identificării şi supravegherii contacţilor', a precizat, marţi, purtătorul de cuvânt al DSP Vaslui, Mihaela Vlada.
La nivelul judeţului Vaslui au confirmate până în prezent un număr de 11 cazuri de gripă A/H1N1. DSP în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Vaslui a decis suspendarea cursurilor la două clase ale liceelor 'Gheorghe Roşca Codreanu' Bârlad şi 'Ştefan Procopiu' Vaslui, acolo unde s-au înregistrat trei cazuri de îmbolnăvire în rândul unor elevi de clasa a XII-a.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Trei noi cazuri de gripă A/H1N1 Vaslui, 8 nov /Agerpres/ - Institutul Cantacuzino a confirmat duminică existenţa a noi cazuri de gripă nouă în judeţul Vaslui la trei elevi de clasa a XII-a, unul de la Colegiul 'Gheorghe Roşca Codreanu' din Bârlad şi doi de la Grupul Şcolar Industrial 'Ştefan Procopiu' din Vaslui.
Vaslui: Nou caz de gripă A/H1N1 în judeţ Institutul Cantacuzino Bucureşti a confirmat, vineri, existenţa unui nou caz de gripă cu tulpină A/H1N1, la o?persoană din judeţul Vaslui, o tânără de 28 de ani, cu domiciliul în comuna Puşcaşi.
Vaslui: Creşte numărul cazurilor de gripă nouă Institutul Cantacuzino a confirmat miercuri încă două cazuri de infectare cu virusul A/H1N1, în municipiul Bârlad, din grupa de vârstă 19-28 ani, potrivit Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vaslui.
Mureş: Încă două cazuri de gripă nouă la Sighişoara Directorul coordonator adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică Mureş, dr. Ovidiu Fărcaş, responsabil cu problema cazurilor de gripă A/H1N1, a declarat, luni, că Institutul Cantacuzino a confirmat două noi cazuri de gripă nouă la Sighişoara.
Satu Mare: Primul caz de gripă A/H1N1 Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Satu Mare a anunţat marţi existenţa primului caz de gripă nouă din judeţ.
Începe vaccinarea împotriva gripei porcine Ministerul Sănătăţii (MS) demarează începând cu data de 26 noiembrie campania de vaccinare împotriva virusului gripal A/H1N1. Până la sfârşitul anului 2009, Institutul Cantacuzino va produce cinci milioane de doze de vaccin, care sunt destinate persoanelor adulte. Astfel, primele 1.340.000 de doze de...