Cele mai citite
 


Situaţia suspendării cursurilor în şcoli şi licee
miercuri, 11 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministerul Sănătăţii a anunţat marţi situaţia suspendării activităţii în unităţile de învăţământ, pentru o perioadă de şapte zile.
Din data de 9 noiembrie au fost suspendate activităţile de învăţământ la următoarele şcoli în Bucureşti: Centrul de Plasament Sf. Ana, Liceul Marin Preda - 2 clase VI B şi V B, Liceul E. Lovinescu - clasa XI B, Liceul L. Blaga - clasa VII B, Liceul D. Cantemir - clasa XIC.
La Suceava cursurile au fost suspendate la Seminarul Teologic Suceava, la Craiova la Liceul Fraţii Buzeşti, la Oradea la Liceul Don Ori.
Cursurile au fost suspendate şi la Craiova la Şcoala Generală 21 - clasa VIII A, Şcoala Generală 34 - clasa VII C, la Arad la Şcoala Generala 18 - clasa IV A, la Miercurea Ciuc, la Grupul Şcolar Construcţii Kos Karoly - clasa X B, Liceul Teoretic Marton Karoly - clasa VIII A, Şcoala Generala 16 - clasa X A.
La Iaşi cursurile au fost suspendate la Liceul de Informatică - clasa X C, Liceul sportiv - clasa IX D, Seminarul Teologic - clasa IX A.
Din data de 10 noiembrie au fost suspendate cursurile în Bucureşti la Liceul Mihai Viteazu şi Liceul Goethe. Au fost suspendate cursurile în următoarele clase: Liceul Sf. Sava - clasa IX B, Liceul Gh. Lazar - clasa IX H, Şcoala Generala 70 - clasa VIII C, Şcoala Generala 175 - clasa VII B.
La Alba Iulia au fost suspendate cursurile la Liceul Horia, Cloşca şi Crişan - clasa IX B, la Bacău la Şcoala Generala C-tin Platon - clasa VIII A şi Şcoala Generala 1 - clasa VI A.
La Craiova au fost suspendate cursurile la Liceul Elena Cuza - clasa X D, Liceul Carol - clasa IX A, la Iaşi la Liceul Miron Costin - clasa IX A, Liceul Mihai Eminescu - clasa VI C, la Alexandria la Şcoala Generală 7 - clasa V C.
În ceea ce priveşte situaţia cadrelor didactice asistenţi medicali afectaţi de gripa nouă, situaţia în ultimele 24 de ore se prezintă astfel: în judeţul Suceava: două infirmiere şi un medic; în Judeţul Arad: o asistentă medicală.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Două cazuri de gripă nouă în şcoli din Bucureşti şi Iaşi Două cazuri de gripă nouă au fost înregistrate în şcoli din Bucureşti şi Iaşi, informează joi Ministerul Sănătăţii.
Braşov: Doar cinci medici şi 40 de asistenţi medicali pentru cele 86 de şcoli din municipiul reşedinţă de judeţ Asistenţa medicală în cele 86 de şcoli din municipiul Braşov este asigurată în prezent de cinci medici şi 40 de asistente, iar singurul cabinet stomatologic funcţionează la Universitatea "Transilvania", a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, viceprimarul Braşovului, Adina Durbacă.
În România nu s-a înregistrat niciun deces cauzat de gripa nouă La nivel naţional din luna mai când s-a înregistrat primul caz de îmbolnăvire cu virsuul AH1N1 şi până în prezent au fost înregistrat 555 de îmbolnvări, a precizat, luni, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, prof. dr. Adrian Streinu Cercel.
Iaşi: Asistenţă medicală pentru cei afectaţi de caniculă, acordată în mai multe zone ale oraşului Medici de la Spitalul ''Sfântul Spiridon'' vor asigura asistenţa medicală în mai multe zone ale Iaşiului, în caz de cod portocaliu sau roşu de caniculă.
Ministerul Sănătăţii va organiza concursul de rezidenţiat în 23 noiembrie Ministerul Sănătăţii va organiza pe 23 noiembrie concurs de intrare în rezidenţiat pe post şi rezidenţiat pe loc în domeniile medicină, medicină dentară şi farmacie, informează Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti.
Suceava: Punctul de asistenţă medicală din PTF Siret este funcţional, a anunţat prefectul Punctul de asistenţă medicală, al cărui înfiinţare s-a decis în şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Suceava, este funcţional începând de sâmbătă, persoanele care intră în ţară prin PTF Siret, venind din Ucraina, fiind verificate dacă prezintă simptomele gripei porcine.