Cele mai citite
 


Probe de sânge infectat cu A(H1N1), furate în Bulgaria
miercuri, 11 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Două pachete cu probe de sânge despre care se presupune că sunt infectate cu virusul gripei porcine au fost furate din oraşul bulgar Razgrad (nord-est). Probele se aflau în maşina unei companii de curierat şi urmau să fie transportate pentru a fi analizate la Sofia. Maşina a fost parcată în centrul oraşului şi cineva a forţat portiera, furând probele.
Poliţia presupune că hoţii nici nu ştiau care este conţinutul pachetelor furate. Medicii avertizează însă că ei sunt în pericol pentru că oricine intră în contact cu virusul A(H1N1) se poate îmbolnăvi de gripa nouă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gripa nouă va costa Germania cel mult 40 de miliarde euro (studiu) Costul pandemiei de gripă H1N1 pentru economia germană, prima economie europeană, nu va depăşi 40 miliarde de euro, potrivit unui studiu publicat marţi - informează AFP.
Bulgaria cere UE ajutor pentru a lupta contra gripei porcine Bulgaria a cerut statelor membre ale Uniunii Europene să îi furnizeze 200.000 de doze de medicamente contra gripei H1N1, în timp ce această ţară se confruntă cu o epidemie naţională ce a făcut deja 5 morţi, a anunţat joi ministrul sănătăţii Bojidar Nanev.
Gripa nouă, o 'urgie' în beneficiul companiilor farmaceutice (experţi ruşi) În realitate, nu există niciun fel de pandemie de aşa-numită gripă porcină sau nouă, iar întreaga isterie legată de virusul A H1N1 nu este decât o modalitate de îmbogăţire în particular a companiilor farmaceutice, au declarat marţi, într-o conferinţă de presă la Moscova, reprezentanţi ai Asociaţiei de...
Gripa nouă avansează rapid în Italia: aproape 1% din populaţie contaminată în ultima săptămână Roma, 8 nov - Corespondentul Agerpres, Marius Frăţilă, transmite: Peste 750.000 de italieni au contractat virusul H1N1, dintre care mai mult de 540.000 (0,9% din populaţiei Italiei) numai în ultima săptămână, iar bilanţul deceselor a crescut zilnic şi a ajuns la 29 de victime, potrivit situaţiei centralizate...
Gripa nouă: al cincilea deces în Ungaria Ungaria a înregistrat al cincilea deces legat de virusul A(H1N1), victima fiind un adolescent în vârstă de 15 ani, care a încetat din viaţă într-un spital din Szolnok, în centrul ţării, a anunţat marţi ministrul sănătăţii, Tamas Szekely, citat de MTI şi AFP.
(Corespondenţă Agerpres) Al doilea deces de gripa A (H1N1) în Bulgaria Un bărbat la aproximativ 30 de ani a decedat de gripa A (H1N1), transmite postul bulgar de radio Darik. Bărbatul provine din oraşul Samokov şi s-a îmbolnăvit în urmă cu aproape două săptămâni, dar timp de zece zile s-a tratat singur. Duminică însă el a căutat un medic din cauza febrei puternice. Bolnavul...