Cele mai citite
 


Suceava: Doar două persoane cu gripă nouă au rămas internate
miercuri, 11 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
În compartimentul de boli acute respiratorii din cadrul Spitalului de Urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava se mai află internate doar două persoane depistate cu forme medii de gripă nouă, a declarat, marţi, directorul medical al spitalului Doina Elena Ganea, precizând că, în perioada 6 - 10 noiembrie, alţi 12 pacienţi au fost externaţi.
Potrivit lui Ganea, cele două persoane infectate cu virusul gripal A/H1N1 se află sub tratament antiviral cu Tamiflu şi tratament adjuvant.
Ganea a precizat că, în ultimele ore, în secţiile Boli Infecţioase şi Pediatrie ale Spitalului din Suceava s-au prezentat pentru consultaţii 140 de persoane, dintre care 27 au fost internate cu boli acute respiratorii.
Ministerul Sănătăţii a anunţat că, începând de luni, de la ora 12,00 şi până marţi dimineaţă, la ora 8.00, s-au confirmat 94 de cazuri de gripă cu virus A/H1N1, dintre care nouă în judeţul Suceava.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Suceava: Numărul persoanelor cu A H1N1 internate a scăzut semnificativ Numărul persoanelor infectate cu virusul gripal A/H1N1 a scăzut semnificativ în ultimele 48 de ore în judeţul Suceava.
Suceava: Alţi trei elevi confirmaţi cu gripă nouă Adjunctul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, Marinela Grădinaru, a declarat, vineri, că, în ultimele 24 ore, au fost confirmate alte trei cazuri de gripă pandemică A/H1N1, la doi elevi de clasa a IX-a şi un elev de clasa a XI-a, fără a preciza unităţile şcolare, având în vedere că prin ordin...
Suceava: Caz de gripă nouă în judeţ Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava a informat, miercuri, că la un sucevean întors din Grecia, în data de 6 noiembrie, s-a confirmat infecţia cu virusul gripal A/H1N1.
Viceprimarul Sucevei, suspect de gripă nouă Viceprimarul Sucevei, Lucian Harşovsci, este suspect de infectare cu virusul gripal A/H1N1 şi a fost izolat la domiciliu pentru o săptămână.
Suceava: Gripa nouă se extinde Cursurile Şcolii generale nr.1, din municipiul Suceava, au fost suspendate pe tot parcursul acestei săptămâni, după ce s-a confirmat existenţa virusului gripei noi la şase elevi şi doi profesori din cadrul unităţii de învăţământ.
Al patrulea deces de gripă nouă în judeţul Suceava Numărul deceselor cauzate de virusul A/H1N1 pandemic în judeţul Suceava a ajuns la patru, ultimul caz fiind anunţat în cursul zilei de luni.