Cele mai citite
 


Viceprimarul Sucevei, suspect de gripă nouă
miercuri, 11 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Viceprimarul Sucevei, Lucian Harşovsci, este suspect de infectare cu virusul gripal A/H1N1 şi a fost izolat la domiciliu pentru o săptămână.
Harşovschi a declarat, marţi, că a simţit că îi este rău încă de duminică, motiv pentru care în cursul zilei de luni nu s-a prezentat la serviciu. A revenit la muncă marţi, dar după câteva ore a fost nevoit să se ducă la Spitalul de Urgenţă pentru a i se face analizele.
Medicii i-au confirmat că simptomele pe care le prezintă sunt cele ale gripei noi, i-au fost luate analize, transmise la Bucureşti, rezultatele urmând să-i fie prezentate în cursul zilei de joi.
Harşovschi va sta izolat la domiciliu şapte zile.
Totodată, angajaţii Primăriei Suceava au primit măşti de protecţie, acestea fiind folosite în special de către cei care lucrează la birourile de relaţii cu publicul.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Suceava: Doar două persoane cu gripă nouă au rămas internate În compartimentul de boli acute respiratorii din cadrul Spitalului de Urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava se mai află internate doar două persoane depistate cu forme medii de gripă nouă, a declarat, marţi, directorul medical al spitalului Doina Elena Ganea, precizând că, în perioada 6 - 10 noiembrie...
Suceava: Caz de gripă nouă în judeţ Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava a informat, miercuri, că la un sucevean întors din Grecia, în data de 6 noiembrie, s-a confirmat infecţia cu virusul gripal A/H1N1.
Suceava: Numărul persoanelor cu A H1N1 internate a scăzut semnificativ Numărul persoanelor infectate cu virusul gripal A/H1N1 a scăzut semnificativ în ultimele 48 de ore în judeţul Suceava.
Două cazuri de îmbolnăvire cu gripă nouă la Penitenciarul Poarta Albă Bucureşti, 2 dec /Agerpres/ - Două cazuri de infectare cu virusul gripal A/H1N1 au fost confirmate la Penitenciarul Poarta Albă, a anunţat Administraţia Naţională a Penitenciarelor, printr-un comunicat transmis presei.
Iaşi: Numărul cazurilor de gripă nouă a ajuns la 121 Alte trei persoane au fost diagnosticate luni cu virusul gripal A/H1N1, pe lângă cele confirmate de Institutul Cantacuzino din Bucureşti la sfârşitul acestei săptămâni, susţin autorităţile sanitare ieşene.
Dolj: Asistent medical internat în stare gravă cu gripă nouă Un asistent medical de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova care suferea de o afecţiune pulmonară de care nu ştia a fost internat în stare gravă la secţia de terapie intensivă a spitalului, după ce s-a confirmat că a contactat virusul gripal A/H1N1.