Cele mai citite
 


Iaşi: Antrenamentele echipei 'Poli', anulate din cauza gripei noi
miercuri, 11 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Antrenamentul de marţi seara al echipei de fotbal locale Politehnica Iaşi a fost anulat, după ce unul dintre jucători a fost confirmat ca fiind infectat cu virusul gripal A/H1N1.
Vicepreşedintele Politehnicii Iaşi, Paul Hodea, a spus că fotbaliştii, care aveau astăzi antrenament, au fost trimişi acasă după ce Cornel Buţa a fost diagnosticat cu noul virus gripal A/H1N1.
'În proporţie de 99%, vom sista activitatea în această săptămână, jucătorii şi angajaţii urmând să stea la domiciliu, unde vor urma tratamentul necesar', a declarat Pavel Hodea.
De asemenea, oficialii Politehnicii vor cer reprezentanţilor Ligii profesioniste de Fotbal reprogramarea meciului de vineri cu Pandurii Târgu Jiu.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Caz de gripă A/H1N1 în mass media locală Redactorul şef al cotidianului local 'IaşiPlus' a fost diagnosticat, în cursul zilei de miercuri, cu noul virus gripal A/H1N1.
Iaşi: Încă un liceu închis din cauza gripei A/H1N1 Autorităţile sanitare au dispus, miercuri, suspendare cursurilor de la Liceul Pedagogic din Iaşi şi, implicit, închiderea căminului instituţiei de învăţământ preuniversitar după ce au fost descoperite cazuri noi de infectare cu gripă A/H1N1.
Iaşi: Cursuri suspendate din cauza noii gripe Alte zece persoane, printre care doi elevi şi doi studenţi, au fost diagnosticate cu virusul gripal A/H1N1 de specialiştii Institutului Cantacuzino din Bucureşti, susţin autorităţile sanitare ieşene.
Iaşi: Noi cazuri de gripă A/H1N1 Autorităţile sanitare ieşene au decis suspendarea cursurilor la una din clasele a V-a de la Colegiul Naţional, după ce doi elevi au fost confirmaţi ca fiind infectaţi cu noul virus gripal A/H1N1.
Iaşi: Clase de liceu închise din cauza virusului A/H1N1 Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi au dispus suspendarea cursurilor la două clase de liceu, după ce fraţi ai elevilor de la Şcoala 15 diagnosticaţi zilele trecute suferind de gripa nouă, au fost, la rândul lor, contaminaţi cu noul virus gripal A/H1N1.
UPDATE Iaşi: O femeie în vârstă de 29 de ani, infectată cu virusul A/H1N1, a decedat O femeie în vârstă de 29 de ani din oraşul Târgu-Frumos, internată la Spitalul ''Sf. Spiridon'' din Iaşi, a decedat la sfârşitul săptămânii trecute în urma unor multiple complicaţii în starea de sănătate, unele dintre acestea cauzate de infectarea cu virusul gripei noi, potrivit reprezentanţilor Direcţiei...