Cele mai citite
 


Virusul A/H1N1 poate fi anihilat prin ozonizare, susţine un om de afaceri din Mureş
miercuri, 11 noiembrie 2009   ::   1 Comentarii :: :: Stiri
 
Generatoarele de ozon ar putea anihila viruşi dintre cei mai diverşi, de la cei ai hepatitei A şi B, la virusul noii gripe A/H1N1 sau chiar ebola, susţine un întreprinzător italian care are o afacere cu astfel de aparate, în România, la Sângeorgiu de Mureş.
'Este un aparat de uz casnic. Se poate folosi pentru a steriliza aerul din încăpere, în funcţie de volumul care trebuie ozonizat - un minut la un metru cub. Dacă se repetă tratamentul de interior, la câteva zile, scade timpul în care trebuie păstrat în funcţiune aparatul, pentru că agenţii poluanţi aflaţi în aer se reduc progresiv şi atunci acţiunea de debacterizare scade (...) Dacă comparăm cu clorul, acesta are putere de dezinfectare de 6-8 ori mai mică decât ozonul şi o viteză de anihilare de 600 de ori mai mică decât ozonul. Adică ozonul este mai rapid', a declarat, marţi, pentru AGERPRES, omul de afaceri italian Roberto Prompicai.
Întreprinzătorul italian, stabilit în urmă cu 16 ani în România, susţine că a descoperit importanţa generatorului de ozon căutând informaţii de Internet despre tratamente pentru boala soţiei sale. Potrivit acestuia, informaţiile duceau toate în aceeaşi direcţie: beneficiile ozonizării. Roberto Prompicai a spus că nu a stat pe gânduri şi a pornit propria sa afacere la Sângeorgiu de Mureş, în vara acestuia an.
'Generatorul de ozon se bazează pe invenţia lui Nikola Tesla care a inventat şi brevetat primul aparat de ozonificare. Şi a fost folosit în primii ani, după aceea au apărut pe globul pământesc multinaţionale de chimică şi farmaceutică. Şi din momentul în care au apărut... Întrucât ozonul nu se poate vinde în sticlă, un aparat de ozon pentru industria chimică şi farmaceutică nu are niciun folos. Dar pentru oamenii de rând e de mare utilitate. Ozonul este un gaz care se produce prin spargerea moleculelor de oxigen, iar când exploatează acţiunea de oxidare-dezinfectare se transformă din nou în oxigen. Nu produce poluanţi sau alte reziduuri toxice. Dar ozonul nu se poate vinde în sticlă, asta e limita care îl împiedică în răspândirea masivă', afirmă întreprinz 59;torul italian.
Acesta susţine că ozonul acţionează în principal asupra membranei celulare, după care distruge substanţele din interiorul membranei provocând moartea acestora.
Roberto Prompicai spune că sterilizarea cu generatoarele de ozon este completă, iar igiena se păstrează timp îndelungat şi, potrivit unor studii, viruşii pot fi anihilaţi în aproximativ 12 secunde.
Până acum specialiştii români nu s-au exprimat asupra capacităţii generatoarelor de ozon de a combate viruşii hepatitei A şi B sau al noi gripe A/H1N1.
Notare
Comentarii
de pompilu STANESCU
In sfarsit cineve are acest curaj de ce ministerul sanatatii care cu siguranta cunoaste importanta ozonului nu se implica?, eu ca medic recomand ozonul emult mai ieftin si mult mai eficace. Vizitati www.ozonizare.ro si cu siguranta va veti convinge.

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Măsuri de prevenire a răspândirii infectării cu virusul A/H1N1 în Voluntari Norme de igienă sporite în transportul local, dezinsecţia şcolilor şi controale amplificate în rândul elevilor sunt doar câteva dintre măsurile luate de autorităţile locale de la Voluntari, privind prevenirea şi reducerea riscului de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1.
UPDATE Iaşi: O femeie în vârstă de 29 de ani, infectată cu virusul A/H1N1, a decedat O femeie în vârstă de 29 de ani din oraşul Târgu-Frumos, internată la Spitalul ''Sf. Spiridon'' din Iaşi, a decedat la sfârşitul săptămânii trecute în urma unor multiple complicaţii în starea de sănătate, unele dintre acestea cauzate de infectarea cu virusul gripei noi, potrivit reprezentanţilor Direcţiei...
MAE: Ucraina - Epidemie de gripă cauzată de virusul A/H1N1 Autorităţile ucrainene au anunţat apariţia unei epidemii de gripă cauzate de virusul A/H1N1, fiind închise instituţiile de învăţământ în mai multe centre urbane, inclusiv la Kiev, informează Ministerul Afacerilor Externe într-o atenţionare de călătorie transmisă luni AGERPRES.
Ucraina - Epidemie de gripă cauzată de virusul A/H1N1 Autorităţile ucrainene au anunţat apariţia unei epidemii de gripă cauzate de virusul A/H1N1, fiind închise instituţiile de învăţământ în mai multe centre urbane, inclusiv la Kiev, informează Ministerul Afacerilor Externe într-o atenţionare de călătorie transmisă luni AGERPRES.
Gripa nouă rămâne o provocare pentru 2010 Bucureşti, 1 ian /Agerpres/ - Virusul gripal A/H1N1, depistat prima dată în Mexic, în luna martie, a provocat în lume, în 2009, peste 12.220 de decese, în România din cele 5.680 persoane confirmate cu gripă nouă, 58 au murit.
Iaşi: O femeie în vârstă de 29 de ani, infectată cu virusul A/H1N1, a decedat O femeie în vârstă de 29 de ani din oraşul Târgu-Frumos, internată la Spitalul ''Sf. Spiridon'' din Iaşi, a decedat la sfârşitul săptămânii trecute în urma unor multiple complicaţii în starea de sănătate, unele dintre acestea cauzate de infectarea cu virusul gripei noi, potrivit reprezentanţilor Direcţiei...