Cele mai citite
 


Bistriţa: Elevă căzută de la etajul al doilea al unui colegiu naţional
joi, 12 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O elevă de 15 ani de la Colegiul naţional 'Andrei Mureşanu' din Bistriţa a căzut, miercuri dimineaţa, de la etajul al doilea al acestei instituţii de învăţământ, fiind transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean din Bistriţa.
Elevă acuza de ceva vreme o stare de somnolenţă şi le-a spus medicilor de pe ambulanţă că i s-a făcut rău în timp ce stătea pe pervazul unui geam din holul şcolii, ceea ce a dus la dezechilibrarea sa, a declarat, miercuri, directorul acestei instituţii de învăţământ, Camelia Tabără.

Potrivit acesteia, fata a ajuns la şcoală mai devreme, deoarece face naveta din comuna natală, Mărişelu, şi, în momentul producerii incidentului, se afla pe holul de la etajul al doilea al şcolii, alături de alţi colegi.

'A venit şi mama fetei la Bistriţa, după aflarea veştii. Din ce spune dânsa, fata acuza de mai multă vreme o stare de somnolenţă. Eleva a avut şi ceva probleme de atitudine, dar mama sa spune că era în revenire. Într-adevăr, acum repetă clasa a noua, dar avea tot mai puţine absenţe', a declarat Camelia Tabără, pentru AGERPRES.

Eleva a fost transportată la Spitalul de Urgenţe din Bistriţa cu diagnosticul de fractură deschisă la glezna stângă, contuzie de bazin şi traumatism cranio-cerebral.

Potrivit directorului spitalului, dr. Mircea Gelu Buta, rănile suferite nu pun viaţa fetei în pericol, dar aceasta va avea nevoie de o perioadă mai lungă de recuperare.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bistriţa-Năsăud: Noul bloc operator al Spitalului de Urgenţă Bistriţa, inaugurat după o investiţie de 6,5 milioane euro Noul bloc operator al Spitalului de Urgenţă Judeţean din Bistriţa a fost inaugurat vineri, la un an de la demararea lucrărilor care au costat aproximativ 6,5 milioane de euro, finanţarea fiind asigurată în proporţie de 75% de la Guvern şi 25% din bugetul Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.
Bistriţa-Năsăud: Un bebeluş de nouă luni, printre răniţii în deflagraţia produsă într-un bloc din Bistriţa Un bebeluş în vârstă de nouă luni se află printre cei nouă răniţi în deflagraţia produsă în cursul nopţii de marţi spre miercuri într-un bloc din municipiul Bistriţa, acesta ajungând la spital cu contuzie frontală, escoriaţie piramidă nazală şi regiunea temporală posterioară, potrivit comunicatului remis...
Bistriţa-Năsăud: Primul serviciu de ambulanţă privat din judeţ, înfiinţat de către Asociaţia "Filantropia Ortodoxă" Asociaţia "Filantropia Ortodoxă" din Bistriţa a inaugurat, marţi, în prezenţa mitropolitului Clujului, Andrei, un serviciu privat de ambulanţă - proiect unic atât în Patriarhia Română, cât şi la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud.
Bistriţa-Năsăud: Spitalul Judeţean de Urgenţă susţine că nu mai foloseşte de un an produsele Hexi Pharma în sălile de operaţie Spitalul de Urgenţă Judeţean din Bistriţa nu mai foloseşte produsele Hexi Phrama în sălile de operaţie de un an, motiv pentru care în prezent nu este nevoie de o reprogramare a intervenţiilor chirurgicale, a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, dr. Mihaela Mastan.
Bistriţa-Năsăud: Angajaţii spitalelor din Bistriţa şi Beclean nu au intrat în grevă; protest doar la Năsăud Angajaţii Spitalului de Urgenţă Judeţean (SJU) Bistriţa şi cei ai Spitalului Orăşenesc Beclean, care sunt membri de sindicat, nu au întrerupt miercuri activitatea, deşi fusese anunţată grevă de avertisment între orele 08,00 - 10,00 la nivelul Federaţiei Sanitas, singurii care au protestat fiind cei de...
Bistriţa-Năsăud: Spitalul de Urgenţă Judeţean nu are unitate de transfuzii autorizată Spitalul de Urgenţă Judeţean din Bistriţa nu are unitate de transfuzii sanguine autorizată, la fel şi spitalul orăşenesc din Năsăud, potrivit datelor comunicate miercuri AGERPRES de şefa Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Bistriţa-Năsăud, Anca Andriţoiu.