Cele mai citite
 


Turcia: Şase noi decese de gripă H1N1
joi, 12 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministerul Sănătăţii din Turcia au anunţat miercuri şase noi decese legate de virusul H1N1, printre victime aflându-se şi trei copii, transmite AFP.
Bilanţul oficial indică acum 36 de decese în urma contractării virusului de tip nou.

Numărul deceselor a crescut rapid în ultimele zile. Primul caz mortal a fost înregistrat în Turcia la 24 octombrie.

Începând din 2 noiembrie, spitalele vaccinează personalul medical şi pe cei care pleacă în pelerinaj la Mecca.

Campania de imunizare va include 28 milioane de turci, din populaţia totală de 71 milioane de locuitori.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gripa H1N1 în Turcia: 19 noi decese, bilanţul ajunge la 112 morţi Turcia a înregistrat 19 noi decese din cauza virusului gripei H1N1, ceea ce ridică la 112 numărul morţilor din cauza acestei maladii, a anunţat luni Ministerul Sănătăţii, citat de AFP.
Turcia: patru decese de gripa A/H1N1, 15 morţi în total Patru persoane au decedat miercuri din cauza virsului A/H1N1, ceea ce ridică la 15 numărul total al morţilor de noua gripă în Turcia, a anunţat Ministerul Sănătăţii din această ţară, citat de AFP.
China: primul caz mortal de gripă H1N1, în Tibet (oficial) China a înregistrat primul caz mortal de gripă H1N1, duminică, în regiunea autonomă Tibet /sud-vest/, a anunţat marţi Ministerul Sănătăţii chinez, citat de Xinhua.
Afganistan: opt cazuri mortale de gripă H1N1 Afganistanul a înregistrat opt decese datorate gripei H1N1 în ultimele zece zile, a anunţat joi Ministerul Sănătăţii, al cărui bilanţ precedent nu era decât de un mort.
Austria: primul caz mortal de gripă H1N1, o fetiţă italiană de 11 ani Un fetiţă italiană de 11 ani a murit luni de gripă H1N1 la Innsbruck /vest/, primul caz mortal al epidemiei de gripă porcină înregistrat în Austria, a anunţat spitalul unde era internată.
Al patrulea deces de gripă porcină în Turcia Un asistent medical în vârstă de 27 de ani a murit de gripă H1N1 în Turcia, ridicând astfel la patru numărul de persoane decedate de această boală în ţară, a anunţat duminică Ministerul Sănătăţii.