Cele mai citite
 


Buzău: Doi studenţi cu gripă nouă
joi, 12 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Două cazuri de gripă nouă au fost confirmate, miercuri, la Buzău, transmite corespondentul AGERPRES.
Dr. Venera Acsinte, purtător de cuvânt al ASP Buzău, a declarat, pentru AGERPRES, că este vorba de doi studenţi, de 22 respectiv 20 de ani, care sunt contacţi în focarele de gripă din centrele universitare Iaşi şi Galaţi.
În acest moment, ei sunt izolaţi şi primesc tratament antiviral sub supravegherea medicilor de la Secţia de Boli Infecţioase a spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău. La Buzău a mai fost înregistrat un singur caz de gripă nouă, la o femeie de 56 de ani.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
În România nu s-a înregistrat niciun deces cauzat de gripa nouă La nivel naţional din luna mai când s-a înregistrat primul caz de îmbolnăvire cu virsuul AH1N1 şi până în prezent au fost înregistrat 555 de îmbolnvări, a precizat, luni, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, prof. dr. Adrian Streinu Cercel.
Buzău: Spitalul judeţean de Urgenţă, în carantină Accesul în secţiile de pneumologie, pediatrie, nanologie ale Spitalului judeţean de Urgenţă Buzău este interzis în totalitate, iar în celelalte secţii vizitele au fost limitate din cauza numărului mare de viroze respiratorii.
56 cazuri de gripă nouă confirmate într-o zi Un număr de 56 de cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic au fost confirmate în ultimele 24 de ore, până în prezent fiind înregistrate în România 1.057 de cazuri de gripă nouă, a anunţat miercuri Ministerul Sănătăţii.
Buzău: 12 cazuri de gripă nouă în ultimele 24 de ore În ultimele 24 de ore, la Buzău s-au confirmat 12 cazuri de gripă de tip nou A/H1N1, din care 5 cazuri sunt elevi.
Buzău: 80 la sută dintre medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă şi-au dat acordul pentru demisia în bloc Un procent de 80 la sută dintre medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă au semnat pentru demisia în bloc ca formă de protest, restul medicilor optând pentru greva generală, a anunţat joi liderul Sindicatului independent al medicilor Buzău, Victor Ioniţă. Conform acestuia, medicii cer salarii apropiate...
Buzău: CJ a aprobat alocarea a 7,5 milioane de lei pentru achitarea arieratelor Spitalului Judeţean de Urgenţă Consilierii judeţeni au votat joi, în unanimitate, alocarea sumei de 7,5 milioane de lei pentru achitarea arieratelor Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău.