Cele mai citite
 


Cinci unităţi de învăţământ şi clase din mai multe şcoli închise în Bucureşti din cauza gripei
joi, 12 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un număr de cinci unităţi de învăţământ din Bucureşti - Colegiul Naţional 'Matei Basarab', Centrul de Plasament 'Sfânta Ana', Liceul 'Goethe', Liceul 'Mihai Viteazul', Liceul 'Marin Preda' - au suspendate cursurile, iar zece clase de la tot atâtea unităţi şcolare din Capitală şi-au suspendat cursurile din cauza gripei de tip nou.
Astfel, au câte o clasă închisă, Liceul Teoretic 'Eugen Lovinescu', Liceul 'Dimitrie Cantemir', Liceul 'Lucian Blaga', Liceul 'Sfântul Sava', Liceul 'Gheorghe Lazăr', Şcoala Generală nr. 70, Şcoala Generală nr. 175, British School, Liceul 'Iulia Haşdeu', Liceul 'Mihai Eminescu'.
La Liceul 'Ion Neculce' un cadru didactic a fost depistat cu virus de tip nou, la Academia de Studii Economice - un cadru didactic şi doi studenţi, Liceul 'Jean Monet' - un cadru didactic.
În prezent, pe raza Municipiului Bucureşti sunt 2.019 persoane suspecte, din care au fost confirmate 267 cazuri de infectare cu virusul de gripă A/H1N1.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ministerul Sănătăţii: 39 de noi cazuri de gripă A/H1N1, confirmate în ultimele 24 de ore Bucureşti, 8 nov /Agerpres/ - În ultimele 24 de ore au fost confirmate 39 de noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1, a informat, duminică, Ministerul Sănătăţii.
Turcia: Prima şcoală închisă din cauza noului virus gripal Ministerul turc al Sănătăţii a anunţat pentru prima dată miercuri închiderea temporară a unei şcoli după descoperirea unui caz de gripă A/H1N1, relatează AFP, citând agenţia turcă Anadolu.
Măşti de protecţie, dezinfecţie în şcoli - măsuri ale autorităţilor împotriva gripei A/H1N1 Autorităţile locale ale Capitalei au luat în această săptămână măsuri de protecţie pentru prevenirea îmbolnăvirii cu virusul A/H1N1, în urma anunţurilor făcute de Ministerul Sănătăţii şi a dispoziţiilor Administraţiei Spitalelor din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, după ce au fost confirmate...
Ministerul Sănătăţii: 81 de cazuri noi de gripă A/H1N1 şi două decese Bucureşti, 16 dec /Agerpres/ - În ultimele 24 de ore au fost confirmate 81 de cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 pandemic şi s-au înregistrat două decese la persoane cu boli asociate, a informat, miercuri, Ministerul Sănătăţii. Astfel, numărul deceselor a ajuns la 27.
MS: Patru noi cazuri de gripă A/H1N1 şi un deces, în ultimele 24 de ore Patru noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic şi un deces au fost înregistrate în ultimele 24 ore, informează Ministerul Sănătăţii, printr-un comunicat transmis, marţi, AGERPRES.
Gripa A/H1N1, aflată în scădere, a provocat moartea a 14.142 de persoane /OMS/ Gripa pandemică A/H1N1, aflată în scădere, a provocat moartea a cel puţin 14.142 de persoane în lume de la apariţia sa în Mexic în martie/aprilie 2009, potrivit ultimului bilanţ publicat vineri de Organizaţia Mondială a Sănătăţii /OMS/ la Geneva, relatează AFP.