Cele mai citite
 


Mehedinţi: Investiţie la Spitalul de psihiatrie din Gura Văii
joi, 12 noiembrie 2009   ::   1 Comentarii :: :: Stiri
 
Consiliul Judeţean (CJ) Mehedinţi a alocat suma de circa 25.000 de lei pentru achiziţionarea unei centrale termice pentru Spitalul de psihiatrie din Gura Văii, localitate situată la circa 10 kilometri de municipiul Drobeta Turnu Severin, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, preşedintele instituţiei, Marius Bălu.
Potrivit sursei citate, vechile echipamente termice, cu o vechime de 73 de ani, sunt uzate şi nu mai corespund normelor de consum, fiind ineficiente pentru încălzirea constantă a saloanelor în care se află internaţi circa 100 de bolnavi.
'Am luat această decizie pentru a evita agravarea stării de sănătate a bolnavilor care, în ultimii zece ani, se confruntă cu probleme serioase de aprovizionare cu combustibili, motiv pentru care mereu temperaturile din interiorul unităţii spitaliceşti nu le depăşeau pe cele de afară', a precizat Bălu.
Montajul noii centrale termice, ai cărei parametri sunt la standarde europene, va începe la sfârşitul acestei săptămâni.
Notare
Comentarii
de florentinap
astea sint doar vorbe goale,nici macar soseaua pina acolo nu au fost instare sa o faca ,parca e totul uitat de timp

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Investiţie finalizată la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin Lucrările de modernizare la secţia ortopedie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin au fost finalizate vineri, a declarat, pentru AGERPRES, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Mehedinţi, Adrian Duicu.
Mehedinţi: Echipamente chirurgicale pentru maternitatea din Drobeta Turnu Severin Secţia Maternitate a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin a primit o cantitate însemnată de instrumentar operator din partea Ministerului Sănătăţii, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, managerul respectivei unităţi medicale, Doina Borugă.
Mehedinţi: Lucrări de reabilitare la SJU Drobeta Turnu Severin Execuţia lucrărilor de modernizare a blocului operator al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Drobeta Turnu Severin a început, a declarat joi, pentru AGERPRES, preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Marius Bălu.
Mehedinţi: Investiţie de 2,6 milioane lei în Ambulatoriul Spitalului orăşenesc Orşova Aproximativ 2,6 milioane de lei au fost investiţi în lucrările de amenajare şi dotare cu echipamente medicale a ambulatoriului Spitalului orăşenesc Orşova, a declarat, pentru AGERPRES, primarul Ion Manea.
Mehedinţi: Peste 10 milioane de lei, investiţi la Maternitatea din Drobeta Turnu Severin în ultimele cinci luni Preşedintele interimar al Consiliului Judeţean (CJ) Mehedinţi, Aladin Georgescu, a declarat miercuri că în infrastructura spitalicească a noii maternităţi din Drobeta Turnu Severin s-a investit, în ultimele aproximativ cinci luni din acest an, suma de 10 milioane de lei.
Mehedinţi: Sală de operaţii dată în folosinţă la Spitalul CFR din Drobeta Turnu Severin O nouă sală de operaţii a fost dată în folosinţă marţi la Spitalul CFR din municipiul Drobeta Turnu Severin, a declarat pentru AGERPRES managerul unităţii, dr. Stela Firu.