Cele mai citite
 


Botoşani: Încă 37 de noi cazuri de gripă nouă
joi, 12 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Autorităţile sanitare din Botoşani au confirmat, miecuri, existenţa a 37 noi cazuri de gripă nouă în judeţ.
Potrivit directorului adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Botoşani, medicul Gheorghe Apetroaie, virusul A/H1N1 i-a afectat pe şeful Unităţii de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean, medicul Petrică Rădăuceanu, un asistent de la aceeaşi unitate, un medic şi un asistent de la Secţia de Boli Infecţioase, precum şi două asistente de la Secţia ORL a Spitalului Judeţean.
De asemenea, un agent vamal de la Vama Stânca a fost diagnosticat cu gripă nouă.
Totodată, oficialii DSP au anunţat închiderea, începând de joi, a Liceului Teoretic 'Dr. Mihai Ciucă' din oraşul Săveni şi a şcolii din aceeaşi localitate, ca urmare a unui număr mare de îmbolnăviri din aceste unităţi de învăţământ.
Numărul cazurilor de gripă nouă confirmate la Botoşani a ajuns la 62.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Alba: Cinci noi cazuri de gripă nouă confirmate Un copil de doi ani şi un altul de cinci, precum şi trei adulţi, din Alba Iulia, au fost diagnosticaţi, joi, cu gripă nouă, numărul total al îmbolnăvirilor cu virusul A/H1N1 ajungând astfel în judeţul Alba la 50, potrivit Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Alba.
Harghita: Două noi cazuri de gripă nouă, la Miercurea Ciuc Două eleve din Miercurea Ciuc au fost diagnosticate cu gripă nouă, numărul cazurilor de îmbolnăvire din Harghita ajungând la opt.
Un nou deces cauzat de virusul A/H1N1 Cel de-al 66-lea deces cauzat de gripa nouă în ţara noastră a fost înregistrat în ultimele 24 de ore, a informat un comunicat al Ministerului Sănătăţii transmis, miercuri, AGERPRES.
Vaslui: Trei noi cazuri de gripă A/H1N1 Vaslui, 8 nov /Agerpres/ - Institutul Cantacuzino a confirmat duminică existenţa a noi cazuri de gripă nouă în judeţul Vaslui la trei elevi de clasa a XII-a, unul de la Colegiul 'Gheorghe Roşca Codreanu' din Bârlad şi doi de la Grupul Şcolar Industrial 'Ştefan Procopiu' din Vaslui.
Buzău: 14 noi cazuri de gripă nouă 14 noi cazuri de gripă nouă au fost confirmate duminică în judeţul Buzău, numărul total al îmbolnăvirilor ajungând în acest judeţ la 97, potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Buzău.
Alba: Noi cazuri de gripă nouă Alte opt cazuri de gripă nouă au fost confirmate miercuri în Alba, patru dintre acestea fiind înregistrate în rândurile unor elevi de la Colegiul 'Lucian Blaga' din Sebeş, motiv pentru care au fost suspendate cursurile până săptămâna viitoare.