Cele mai citite
 


Iaşi: Activitatea în UPU întreruptă de teama gripei noi
joi, 12 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Activitatea din Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi a fost întreruptă timp de mai multe ore după ce o femeie din suburbia Valea Lupului a ajuns la spital.
Dr. Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor Sfântul Ioan din Iaşi susţine că femeia, în vârstă de 35 de ani, este mama unui copil diagnosticat cu gripă nouă de tip A/H1N1.
''Pacienta?a fost izolată şi s-au întreprins măsurile necesare în aceste situaţii, ea fiind dusă de SAJ la Infecţioase. S-au asigurat măsurile de dezinfecţie necesare'', a declarat dr. Ciuhodaru.
Potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi, până în momentul de faţă, la Iaşi, s-au înregistrat 161 cazuri, din care 111 au fost confirmate de Institutul Cantacuzino din Bucureşti, iar restul de 50 de cazuri sunt confirmate pe criterii epidemiologice întrucât sunt contacţi de grad 0.
Ultimele cinci cazuri au fost confirmate în cursul acestei zile la mai multe categorii de persoane, printre care un elev de clasa a VII-a de la Liceul Miron Costin, un altul de la Şcoala Postliceală Sanitară.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Vaccinul pentru virusul pandemic, sub semnul îndoielii Reprezentanţii autorităţilor sanitare ieşene susţin că aproape 80.000 de doze de vaccin pentru gripa pandemică vor fi aduse joi noaptea la Iaşi, în timp ce cadrele medicale sau chiar elevii refuză să se supună unor astfel de imunizări.
Iaşi: Deputatul?Tudor Ciuhodaru cere anularea autorizaţiilor de funcţionare ale magazinelor de vise Iaşi, 31 oct /Agerpres/ - Şeful Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi, deputatul?Tudor Ciuhodaru, solicită anularea autorizaţiilor de funcţionare ale 'magazinelor de vise' existente în municipiul reşedinţă de judeţ.
Iaşi: Tudor Ciuhodaru cere sprijin pentru mutarea Spitalului de Urgenţe Doctorul Tudor Ciuhodaru, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi solicită sprijinul Ministerului Sănătăţii şi Ministerului Apărării pentru finalizarea lucrărilor la parterul clădirii în care ar trebui să fie mutat Spitalul Clinic de...
Iaşi: UPU, blocat din cauza numărului mare de traumatisme Iaşi, 27 nov/Agerpres/ - Specialiştii de la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi solicită Ministerului Sănătăţii emiterea unei dispoziţii care să le ofere posibilitatea să îşi desfăşoare activitatea medicală în noul imobil construit în curtea...
Iaşi: Campanie de strângere de semnături, la Spitalul de Urgenţe Iaşi, 18 mai /Agerpres/ - Reprezentanţii Spitalului Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan din Iaşi au demarat, luni, o campanie de strângere de semnături pentru mutarea departamentelor instituţiei sanitare în clădirea care se construieşte de aproximativ 15 ani.
Iaşi: Grevă japoneză la UPU Cadrele medicale din Unitatea de Primire a a Urgenţelor (UPU) din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe 'Sfântul Ioan' din Iaşi au declanşat, luni, un protest spontan din cauza nemulţumirilor salariale.