Cele mai citite
 


Gripa nouă semnalată şi în judeţul Covasna
joi, 12 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un bărbat întors recent din Ungaria a fost internat miercuri la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe, după ce medicii l-au diagnosticat cu gripă A/H1N1.
Acesta este primul caz de gripă nouă înregistrat oficial în judeţul Covasna, a precizat şefa Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică, Deme Judith.
Bărbatul, de profesie şofer, prezintă o formă uşoară a bolii, dar a fost izolat într-un salon din cadrul secţiei de Boli infecţioase şi pus sub tratament.
Direcţia de Sănătate Publică a declanşat o anchetă epidemiologică pentru a găsi persoanele care au intrat în contact cu bolnavul în ultimele zile.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dâmboviţa: Primul caz de gripă A/H1N1, confirmat în judeţ Primul caz de gripă nouă în Dâmboviţa a fost confirmat, miercuri seara, la un bărbat de 32 de ani din Târgovişte.
Satu Mare: Primul caz de gripă A/H1N1 Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Satu Mare a anunţat marţi existenţa primului caz de gripă nouă din judeţ.
Dâmboviţa: Al doilea caz de gripă A/H1N1, confirmat în judeţ Al doilea caz de gripă nouă a fost confirmat, marţi, în judeţul Dâmboviţa, la un elev de 14 ani din comuna Niculeşti, iar colegii de clasă ai acestuia au fost izolaţi la domiciliu pentru şapte zile.
Vaslui: Încă cinci cazuri de gripă A/H1N1 confirmate în judeţ Institutul Cantacuzino din Bucureşti a confirmat, marţi, încă cinci cazuri de gripă nouă la pacienţi din judeţul Vaslui.
Bihor: Primul caz de gripă nouă Un prim caz de gripă nouă a apărut în judeţul Bihor, la o tânără de 22 de ani care a călătorit recent în Egipt.
Vaslui: Trei noi cazuri de gripă A/H1N1 Vaslui, 8 nov /Agerpres/ - Institutul Cantacuzino a confirmat duminică existenţa a noi cazuri de gripă nouă în judeţul Vaslui la trei elevi de clasa a XII-a, unul de la Colegiul 'Gheorghe Roşca Codreanu' din Bârlad şi doi de la Grupul Şcolar Industrial 'Ştefan Procopiu' din Vaslui.