Cele mai citite
 


Opt braşoveni cu forme uşoare de gripă nouă
vineri, 13 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Niciun nou caz de infectare cu virusul A/H1N1 nu a mai fost confirmat în ultimele 48 de ore în Braşov, a precizat joi, pentru AGERPRES, dr. Gabriela Proca, şefa Serviciului Control Boli Transmisibile din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Braşov.
Potrivit sursei citate, dintre cele 8 cazuri înregistrate până acum în oraşul de sub Tâmpa, doar o femeie în vârstă de 35 de ani se află internată la Spitalul de Boli Infecţioase pentru că nu are condiţii de izolare acasă, provenind dintr-o familie cu trei copii.

Ceilalţi şapte pacienţi se află izolaţi la domiciliu, iar doi dintre ei au terminat tratamentul şi aşteaptă rezultatul analizelor, a mai spus dr. Gabriela Proca.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Braşov:Încă un caz de gripă nouă confirmat la Braşov Institutul Cantacuzino a confirmat prezenţa virusului A/H1N1 la o tânără din Braşov.
Argeş: S-au confirmat suspiciunile de gripă nouă în cazul unei franţuzoaice Analizele de laborator au confirmat suspiciunile infectare cu virusul A/H1N1 în cazul unei femei de 31 de ani, cu cetăţenie franceză, angajată a unei societăţi cu capital străin, care prezenta simptome specifice gripei noi, transmite corespondentul AGERPRES.
Mehedinţi: Trei cazuri de gripă nouă, confirmate Trei cazuri de infectare cu virusul A/H1N1 au fost confirmate în municipiul Drobeta Turnu Severin, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, directorul adjunct pe probleme de epidemiologie al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi, dr. Marinică Stoian.
Harghita: Două cazuri grave de gripă nouă Două persoane infectate cu virusul A/H1N1 se află în stare gravă la Secţia de terapie intensivă a Spitalului Judeţean Harghita şi respiră cu ajutorul aparatelor.
Harghita: Încă două eleve, bolnave de gripă nouă Două noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 au fost depistate, luni, în judeţul Harghita, numărul cazurilor ajungând la 23.
MS: 50 de cazuri de îmbolnăviri cu gripa nouă în ultimele 24 de ore Bucureşti, 7 nov /Agerpres/ - Totalul cazurilor de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 confirmate în Romania până sâmbătă la ora 12.00 este de 847, potrivit Ministerului Sănătăţii (MS).