Cele mai citite
 


MAE: Un cetăţean român infectat cu AH1N1 a decedat în Austria
vineri, 13 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministerul Afacerilor Externe a confirmat, joi, că un cetăţean român infectat cu virusul gripei noi a decedat în Austria.
Cetăţeanul român, care a murit marţi, se afla în această ţară de la începutul anului, mai precizează MAE.

Până la această oră, Ambasada României din Viena nu a fost contactată de eventuali membri de familie ai persoanei decedate, în vederea obţinerii de informaţii sau solicitării de asistenţă, şi nici de alte persoane care să informeze că ar avea rude sau cunoscuţi cu cetăţenie română care au decedat din cauza gripei AH1N1.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Timiş: Fătul gravidei infectate cu gripă nouă a murit Fătul gravidei din Arad infectate cu virusul gripei noi şi care era internată de aproape două săptămâni la Timişoara, a decedat, marţi, după ce medicii i-au făcut pacientei operaţie cezariană.
Suceava: Al doilea caz de AH1N1 confirmat şi un pacient cu bronhopneumonie severă decedat în judeţ În judeţul Suceava s-a confirmat un al doilea caz de gripă porcină din acest an, la o femeie în vârstă de 40 de ani, se arată într-un comunicat remis AGERPRES, joi, de adjunctul DSP Suceava, medicul epidemiolog Cătălina Zorescu.
Arad: Un al doilea bolnav infectat cu virusul AH1N1 a decedat la SCJU Un al doilea bolnav infectat cu virusul AH1N1 a decedat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Arad, duminică seară, după ce s-a aflat internat timp de o săptămână într-o rezervă a secţiei Anestezie, Terapie Intensivă a spitalului, informează dr Adrian Wiener, purtător de cuvânt al SCJU Arad.
Familia românului mort în Italia nu confirmă infecţia cu virusul AH1N1 Familia românului care a murit în Italia, regiunea Campania, a contactat Ministerul Afacerilor Externe (MAE), dar a precizat o altă cauză a decesului decât infecţia cu virusul AH1N1, a declarat duminică pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al MAE, Alin Şerbănescu.
Alba: Adolescent decedat din cauza gripei noi Un adolescent din judeţul Alba a murit într-un spital din Cluj-Napoca din cauza gripei AH1N1, pe fondul complicaţiilor cauzate şi de obezitate, au informat miercuri reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică Alba.
Arad: Două persoane au decedat din cauza gripei noi Două persoane din Arad, o femeie şi un bărbat, diagnosticate cu AH1N1, au decedat, luni, specialiştii de la Institutul Cantacuzino din Bucureşti urmând să analizeze probele care au fost prelevate de la cei doi pentru a se stabili cauza exactă a decesului.