Cele mai citite
 


Peru: Un kilogram de chei, monede şi fiare în stomac
vineri, 13 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Chirurgii unui spital din Cajamarca, în nordul statului Peru, au scos aproape un kilogram de chei, monede şi bucăţi de fier din stomacul unui bărbat de 34 de ani, spitalizat de urgenţă pentru dureri puternice de stomac, a anunţat spitalul, relatează AFP.
Bărbatul, care suferă de probleme mentale, a fost internat vineri 'cu dureri abdominale acute', iar după examinare 's-a constatat că avea sute de chei în stomac', a declarat Dr. Carlos Delgado.

După o operaţie de două ore, Dr. Delgado şi asistenţii săi au scos din stomacul lui Requelme Abanto Alvarado peste 900 de grame de chei, monede de diverse mărimi, bucăţi de fier şi un mic cuţit.

'N-am mai întâlnit un astfel de caz', a indicat chirurgul. 'Am mai găsit diverse obiecte, dar atât de multe este într-adevăr neobişnuit', a adăugat el.

Pacientul era într-o stare stabilă la începutul săptămânii, în fază de recuperare, a mai spus Delgado, subliniind că va fi examinat de specialişti în sănătate mentală.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Stomacul Stomacul – este un organ cavitar mobil, in forma de cimpoi sau litera „J”, reprezentand portiunea cea mai dilatata a tubului digestiv, cu rol de depozitare si digestie a alimentelor.
Maramureş: Prima anastomoză laparoscopică între pancreas şi stomac, realizată de medicii SJU Echipa de medici din cadrul Blocului Operator a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Baia Mare a realizat în premieră prima anastomoză laparoscopică între pancreas şi stomac (pseudochisto-gastroanastomoza) la un pacient cu pseudochist pancreatic, complicaţie a unei pancreatite acute severe, precizează...
Maramureş: Serviciile de urgenţă a spitalelor din Vişeul de Sus şi Borşa, acceptate la finanţare Spitalul de Recuperare Borşa şi Spitalul Orăşenesc din Vişeu de Sus vor primi finanţare din partea Ministerului Sănătăţii, începând cu luna aprilie, pentru realizarea unor Compartimente de primiri Urgenţe (CPU) , precizează un comunicat al Prefecturii Maramureş, remis, joi, AGERPRES.
Iaşi: Deţinut adus la spital cu ace în stomac Iaşi, 24 sep /Agerpres/ - Un deţinut de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi a fost adus, vineri, la Spitalul Clinic de Urgenţe Sfântul Ioan după ce a înghiţit ace de cusut, bucăţi de sârmă rupte din pat şi chiar o coadă de lingură.
Durerea abdominala La un moment sau altul din viaţă, aproape orice om experientează dureri în abdomen. De cele mai multe ori, acestea nu sunt cauzate de o problemă medicală gravă.
Maramureş: Copil internat de urgenţă după ce s-a intoxicat cu ciuperci Un băieţel în vârstă de patru ani din comuna Coltău a fost internat, marţi, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare, în urma unei intoxicaţii alimentare cu ciuperci.