Cele mai citite
 


Piedone cere Ministerului Sănătăţii lapte praf pentru bebeluşi
vineri, 13 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Primarul Cristian Popescu-Piedone a cerut joi Ministerului Sănătăţii să adopte măsurile care se impun pentru ca bebeluşii cu vârsta cuprinsă între 0 - 1 an să poată primi laptele praf gratuit, conform legii.
Edilul a semnalat astfel Direcţiei de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti că la nivelul Sectorului 4, stocul de lapte praf destinat copiilor este zero.
'Am trimis de îndată o înştiinţare Direcţiei de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti prin care solicităm sprijinul Ministerului Sănătăţii pentru a putea oferi şi de acum înainte cele cinci cutii de lapte ce revin fiecărui nou - născut din Sectorul 4. Din păcate până la refacerea stocului, părinţii celor 270 de sugari, beneficiari ai acestor servicii pe raza Sectorului 4, vor fi nevoiţi să cumpere laptele praf necesar, deşi, există acte normative care ar trebui să îi sprijine', a spus primarul Cristian Popescu Piedone.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: Laptele praf pentru luna august, asigurat până la sfârşitul săptămânii Laptele praf necesar pentru luna august va ajunge în depozitele Direcţiei de Sănătate Publică Gorj până la sfârşitul acestei săptămâni, urmând ca, de săptămâna viitoare, să fie distribuit mamelor cu nou-născuţi, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, şeful Direcţiei Publice de Protecţie Socială...
Vaslui: Criză de lapte pentru bebeluşi Aproximativ 700 de bebeluşi cu vârsta până la un an din judeţul Vaslui, care ar fi trebuit să beneficieze de lapte praf gratuit, potrivit legii, nu au mai primit laptele praf de mai bine de o lună, din cauza lipsei banilor care ar fi trebuit să fie alocaţi de Ministerul Sănătăţii.
Peste 1200 de bebeluşi au beneficiat de lapte praf gratuit în sectorul 2 în primele luni ale anului Peste 3.670 de cutii de lapte praf au fost distribuite de Primăria sectorului 2, de la începutul anului până în prezent, pentru 1.253 de copii nou-născuţi ai căror părinţi au solicitat acest drept, conform prevederilor legale, informează un comunicat al primăriei transmis joi AGERPRES.
Sectorul 2: Bebeluşii nu vor primi laptele praf gratuit în luna aprilie Primăria Sectorului 2 anunţă că necesarul de lapte praf aferent lunii aprilie 2013, care ar trebui să fie distribuit începând cu data de 1 aprilie, nu a fost asigurat de către Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti, motiv pentru care copiii nu vor primi laptele praf necesar.
Gorj: Stocul de lapte praf destinat bebeluşilor a fost epuizat Târgu-Jiu, 8 mar/Agerpres/ - Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Gorj a epuizat stocul de lapte praf destinat nou-născuţilor din judeţ, reprezentanţii instituţiei declarând că vor relua procedura de achiziţie a produsului după ce Ministerul Sănătăţii va aloca banii necesari.
Hunedoara: Criza laptelui praf gratuit pentru bebeluşi s-a încheiat după cinci luni Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara a repartizat joi primăriilor din judeţ 5.600 de cutii de lapte praf ce va fi distribuit de către serviciile de asistenţă socială locale în cazul bebeluşilor ale căror mame nu pot alăpta în mod natural din motive medicale.