Cele mai citite
 


În noiembrie, electrocardiografii gratuite în farmaciile Centrofarm
vineri, 13 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Centrofarm continuă seria campaniilor gratuite de verificare a stării de sănătate, în noiembrie atrăgând atenţia asupra bolilor cardiovasculare, ce reprezintă principala cauză de deces pe plan mondial, mai mult decât cancerul, insuficienţa respiratorie cronică şi diabetul zaharat cumulate.
Prin aceasta a şasea campanie de verificare a stării de sănătate a populaţiei de anul acesta, Centrofarm pune încă o data în discuţie importanţa controalelor medicale periodice, educând clienţii şi punându-le la dispoziţie materiale de informare.
'Ducem o viaţă stresantă şi ne interesăm prea puţin de sănătatea noastră! Tocmai de aceea, prin toate campaniile medicale susţinute anul acesta - nutriţie, alergii respiratorii, afecţiuni ale pielii, osteoporoza - am vrut să arătăm că Centrofarm este aproape de tine şi te ajută să fii mai sănătos! De această dată, Centrofarm te îndeamnă să ai grijă de inima ta printr-un control gratuit şi informaţii de specialitate oferite în farmaciile noastre !',a declarat Dorin Catană, Director General Centrofarm.
Campania 'Ai grijă de inima ta!' se va desfăşura pe parcursul lunii noiembrie în farmaciile Centrofarm din Bucureşti şi din ţară (Alba, Arad, Argeş, Bacău, Braşov, Buzău, Constanţa, Galaţi, Iaşi, Mureş, Prahova, Sibiu Suceava, Vaslui).
Cei intersaţi de program pot consulta site-ul www.centrofarm.ro pentru a afla detalii despre programul şi adresele farmaciilor Centrofarm unde au loc consultaţiile gratuite sau pot apela TelVerde 0800-07-03-07.
Centrofarm estimează că mesajele campaniei vor ajunge la peste 300.000 de clienţi, atât prin discuţiile cu specialiştii din farmacii, cât şi prin intermediul materialelor documentare puse la dispoziţie în farmacii, iar peste 8.000 de clienţi îşi vor putea verfica starea de sănătate prin electrocardiografie gratuită şi consiliere, prevenind astfel afecţiunile cardiovasculare,.
În cadrul campaniei, clienţii vor beneficia de oferte speciale în toate farmaciile Centrofarm.
'Prin acest program se trage un semnal de alarmă asupra unei boli, care, la începutul secolului 20, provoca mai puţin de 10% din decesele la nivel global, pentru ca astăzi să fie principala cauză a mortalităţii, atât în rândul bărbaţilor, cât şi al femeilor', a declarat directorul medical Centrofarm, Mirela Moroşanu.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galeria Real si Sensiblu marcheaza “Ziua mondiala a inimii” printr-o actiune de testare gratuita a tensiunii si IMC Galeria Real si Sensiblu, in parteneriat cu Real Hypermarket, organizeaza in weekendul 1-2 octombrie o sesiune de testari gratuite de tensiune si indice de masa corporala, cu ocazia Zilei Inimii.
Centrofarm lansează în 6 farmacii din București campania medicală de testare gratuită pentru depistarea osteoporozei Centrofarm demarează o nouă campanie medicală de prevenire și informare privind osteoporoza, în cadrul Programului Câștigă Viață. Campania se va desfășura în 6 farmacii și se adresează posesorilor cardului de fidelitate Centrofarm, care vor beneficia astfel de consultații medicale de specialitate...
ANSVSA: E-Coli verotoxigenă la probe prelevate din 8 judeţe Inspectorii sanitari veterinari au descoperit prezenţa Escherichia Coli verotoxigenă la 14 probe prelevate din abatoare, magazine alimentare, restaurante şi o fermă din judeţele Vâlcea, Suceava, Tulcea, Sibiu, Caraş Severin, Bistriţa Năsăud, Olt şi Prahova, informează, joi, Autoritatea Naţională Sanitară...
Campanie gratuită pentru depistarea persoanelor cu risc de osteoporoză O campanie gratuită pentru depistarea persoanelor cu risc de osteoporoză, prin intermediul determinărilor de osteodensitometrie, a fost lansată cu ocazia Zilei Mondiale a Osteoporozei, în cadrul platformei "Împreună pentru viaţă, sănătate prin cunoaştere" şi în parteneriat cu reţeaua de farmacii Sensiblu...
Centrofarm oferă clienţilor săi testări gratuite EKG, în cadrul campaniei de prevenire a bolilor cardiovasculare Din 20 ianuarie şi până în 30 martie, Centrofarm derulează campania medicală de prevenire şi informare privind bolile cardiovasculare, în 11 farmacii din Bucureşti, în cadrul Programului Câştigă Viaţă. Astfel, posesorii cardului de fidelitate Centrofarm pot beneficia de consultaţii medicale...
Cluj: Teste gratuite pentru depistarea osteoporozei Teste gratuite pentru depistarea osteoporozei vor fi efectuate, pe 16 şi 19 octombrie, la Farmacia Sensiblu din Piaţa Mihai Viteazul din Cluj-Napoca, cu ocazia Zilei Mondiale a Osteoporozei.