Cele mai citite
 


Dâmboviţa: Cinci noi cazuri de gripă A/H1N1, confirmate în judeţ
duminică, 15 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cinci noi cazuri de gripă nouă au fost confirmate, vineri, în judeţul Dâmboviţa, la trei elevi, un profesor şi un tânăr de 23 de ani, informează Direcţia de Sănătate Publică (DSP).
Gripa de tip nou a fost confirmată la doi elevi de clasa a XII-a de la Colegiul Constantin Cantacuzino din Târgovişte, la un elev de clasa a VIII-a de la acelaşi colegiu, la un profesor de la Şcoala nr 2 din Târgovişte şi la un tânăr de 23 de ani, fără ocupaţie, din Fieni.

''S-a luat măsura dezinfecţiei celor două unităţi de învăţământ unde au fost confirmate cazurile de A/H1N1. Toţi pacienţii sunt trataţi la domiciliu, elevul de clasa a VIII-a a fost internat pentru scurt timp la Matei Balş în Capitală, însă starea sănătăţii a permis tratarea la domiciliu. Este posibil să se ia măsura suspendării cursurilor la Colegiul Constantin Cantacuzino din Târgovişte'', a declarat, pentru AGERPRES, dr. Rodica Stancu, din cadrul DSP Dâmboviţa.

Numărul cazurilor de gripă nouă a ajuns, în Dâmboviţa, la opt.

Primul caz de gripă nouă în Dâmboviţa a fost confirmat, săptămâna trecută, la un bărbat de 32 de ani din Târgovişte. Acesta a fost cazat la Sinaia, la hotelul unde mai multe zeci de persoane au contactat virusul gripei noi. Al doilea caz a fost confirmat la un elev de 14 ani din loclaitatea Niculeşti, iar al treilea la un student care învaţă la ASE, dar locuieşte în Târgovişte.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Trei noi cazuri de gripă A/H1N1 Vaslui, 8 nov /Agerpres/ - Institutul Cantacuzino a confirmat duminică existenţa a noi cazuri de gripă nouă în judeţul Vaslui la trei elevi de clasa a XII-a, unul de la Colegiul 'Gheorghe Roşca Codreanu' din Bârlad şi doi de la Grupul Şcolar Industrial 'Ştefan Procopiu' din Vaslui.
Dâmboviţa: Şapte noi cazuri de A/H1N1 Şapte noi cazuri de gripă A/H1N1 au fost confirmate în ultimele 24 de ore, la nivelul judeţului Dâmboviţa, a anunţat, miercuri, Direcţia de Sănătate Publică (DSP).
Ministerul Sănătăţii: 25 de noi cazuri de gripă A/H1N1 în decurs de 6 ore Duminică între orele 12.00 şi 18.00 au mai fost confirmate 25 de cazuri de infectare cu virusul gripal A/H1N1, informează Ministerul Sănătăţii.
Gripă nouă la o elevă, cursuri suspendate Şapte noi cazuri de gripă A/H1N1 au fost înregistrate, în ultimele 24 de ore, în judeţul Constanţa, printre bolnavi aflându-se o elevă de clasa a IX-a.
Mureş: Încă două cazuri de gripă nouă la Sighişoara Directorul coordonator adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică Mureş, dr. Ovidiu Fărcaş, responsabil cu problema cazurilor de gripă A/H1N1, a declarat, luni, că Institutul Cantacuzino a confirmat două noi cazuri de gripă nouă la Sighişoara.
Călăraşi: Şapte noi cazuri confirmate de gripă A/H1N1 Noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 au fost confirmate, în judeţul Călăraşi, la şapte elevi a declarat, vineri, pentru AGERPRES, medicul epidemiolog Camelia Truică.